Karaman'da kız yurdunda akıl almaz olay!

Karaman'daki Kız Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerinden bazıları, gece odalarına giren siyah giyimli ve yüzü saçlarıyla örtülü bir kişi olduğunu öne sürerek, fenalaştı.

GİRİŞ 05.11.2017 14:02 GÜNCELLEME 05.11.2017 14:04
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Karaman'da Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü'ne bağlı  Nefise Sultan Kız Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerinden bazıları, gece odalarına giren siyah giyimli ve yüzü saçlarıyla örtülü bir kişinin kendilerini uyandırıp, Arapça bir şeyler söylediğini, 'Sıra sizde', ‘Öleceksiniz’ yazılı notlar bıraktığını öne sürerek, fenalaştı.Bu durumu duyan diğer öğrencilerden de korkup sinir krizi geçirenler oldu. 8 öğrenci hastaneye kaldırılırken, çok sayıda öğrenciye de ambulansta müdahale edildi.



ÖĞRENCİLER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay, saat 03.45 sıralarında Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi'nde bulunan ve bu yıl açılan 1400 öğrenci kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü'ne bağlı Nefise Sultan Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. Yurtta kalan üniversite öğrencilerinden bir bölümü, uyurken odalarına gelen bir kişinin kendilerini korkuttuğunu iddia edip fenalaştı. Bu durumu duyan öğrencilerden bazıları da sinir krizi geçirdi.

Bunun üzerine yurt görevlileri, 112 Acil Servis'e haber verdi. Yurda çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.  Bu sırada uyanıp yataklarından kalkan öğrencilerde, korkup binayı tahliye etmek istedi. Görevlilerin iknası sonucu öğrenciler tekrar yurt binasına alındı. Fenalaşan 8 öğrenci, ambulansla hastaneye kaldırılırken, çok sayıda öğrenciye de ambulansla müdahale edildi.

Öğrenciler, yaklaşık 2 haftadan bu yana bazı geceler odalarına giren siyah giyimli ve yüzü saçlarıyla örtülü bir kişinin kendilerini uyandırıp, yüzlerini okşadığını, Arapça bir şeyler söylediğini, 'Sıra sizde', 'Öleceksiniz' yazılı notlar bıraktığını, odalarına ve kapılarını işaretlediğini ileri sürdü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 86
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    birinin yaptığı şakada olabilir.amaa tabiki orada kalanlardan inşallah böyle inli cinli işlerle uğraşanlar yoktur.Yalnız herşeyden önce tabiki kamera kayıtları olması gerekir ki muhakkak vardır diye düşünüyorum çünkü olmaması bunlardan daha tehlikeli olurdu.Bakalım bekliyoruz Allah ordaki kızların ailesine sabır versin
    Cevapla
  • ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kadının en büyük düşmanı gene bir kadındır.
    Cevapla
  • demet 6 yıl önce Şikayet Et
    hologram la yağılmış da olabilir
    Cevapla
  • Antepli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne güldüm yaa :)))
    Cevapla
  • Gerçekmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bil
    Cevapla
  • Mert07 6 yıl önce Şikayet Et
    Şakayı kim yapmışsa çok ayıp etmiş yazık üzücü bir durum evinden uzaktalar sonuçta kız cocugu korkar tabikide eşek sakası bu birde yurdun kapısında güvenlik kamera yok mu ? Cin diyen arkadaşlar bu cin falan degil cin herkese görünmez anlık görünüp kaybolurlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu