Muş'ta ele geçirildi! PKK'ya ait...

Muş'ta PKK mensuplarına yönelik yapılan operasyonda mayın yapımında kullanılan metal ve amonyum nitrat eritme makinesi ile çeşitli malzemeler ele geçirildi

Muş'ta ele geçirildi!  PKK'ya ait...
Muş'ta ele geçirildi! PKK'ya ait...
GİRİŞ 05.11.2017 15:25 GÜNCELLEME 05.11.2017 16:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birlikler tarafından 'Şehit J. Üçvş. Serdal Uyanık 2017-142 Operasyonu' yapıldığı ifade edildi. Açıklamada, "Terör örgütünün Zovank Yaylası (Şenyayla Grubu) bölgesindeki kış üslenmesi ile ilgili hazırlıklarına yönelik icra edilen operasyonda, 1 adet mayın yapımında kullanılan metal ve amonyum nitrat eritme makinesi, 1 adet sırt çantası, 5 top bakır tel, 8 top kablo, 9 adet akü, 2 adet demir testere, 200 adet büyük pil, 1 adet büyük tüp, 1 adet tüp kesme makinesi, 26 adet ayakkabı, 10 adet silikon, 10 adet murç, 3 adet Kitap, 250 metre beyaz renkli bez, 1 adet keser, 1 adet su botu, muhtelif mutfak ve giyim malzemesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli işlemlere başlanmıştır" denildi.

Açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için il genelinde terörle mücadele kapsamındaki operasyonlarda kararlılık vurgusu yapıldı.

YORUMLAR 8
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet haklisiniz ben kürtlüğümden utanmıycam aksini düşünen utansın
    Cevapla
  • Erdoğan Gönül 6 yıl önce Şikayet Et
    HDP'ye Oy verenlerin hiç mi suçu yok ?
    Cevapla
  • Arkadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye oy verenin hiç mi suçu yok
    Cevapla
  • rfk 6 yıl önce Şikayet Et
    bu cihazlara gerek yok batı dostları kürtleri çok sevdiğinden onlara devlet kurmaları için gerekli tüm silahları verir. yorulmasınlar boşuna.
    Cevapla
  • test 2023 6 yıl önce Şikayet Et
    bunları yakalıyacaksın... bu makinenin önüne oturtacaksın... erimiş amonium nitratı ağzından dökeceksin... alttan fitilini ateşleyip kaçacaksın... bomba böylemi yapılıyordu...
    Cevapla
  • Garuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu cihazların tedarik zinciri bulunur her halde....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!