İHH'dan Gazze'ye insani yardım

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Gazze'de yaşayan ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda, 460 çocuğa da kıyafet yardımında bulundu.

İHH'dan Gazze'ye insani yardım
İHH'dan Gazze'ye insani yardım
GİRİŞ 06.11.2017 11:27 GÜNCELLEME 06.11.2017 11:27

2006 yılından bu yana İsrail’in ablukası altında bulunan Gazze Şeridi'nde insani kriz devam ediyor. Sistematik bir soykırıma tabi tutulan Gazze’de yaşam hala dışarıdan gelecek insani yardım malzemeleri ile sürdürülüyor.

Yaptığı çalışmalarla Gazze’yi dünya gündemine sokmayı başaran İHH İnsani Yardım Vakfı ise bölgedeki yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İHH, insani yardım çalışmaları çerçevesinde Gazze'de yaşayan 500 aileye gıda, 460 çocuğa da kıyafet yardımında bulundu.

HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİ İLE YARDIMLAR SÜRECEK

Kıyafet projesi kapsamında 230 erkek çocuğuna bot, çorap ve gömlek; 230 kız çocuğuna da yine bot, çorap ve bluz dağıttıklarını söyleyen İHH Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Vahdettin Kaygan, İHH’nın Gazze’deki hedeflerinden kısaca şöyle bahsetti:

''Yardımlarımızı, Gazze halkının yanlarında olduğumuzu hissettirmek, kardeşlik ruhunu ayakta tutmak, kardeşlerimizin yüklerini hafifletmek ve kısmen de olsa onların ekonomik durumlarına destek olmak amacıyla gerçekleştirdik. Hayırseverlerimizin destekleri ile bu faaliyetlerimizi sürdürmeyi planlıyoruz.''

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA