Sokak ortasında dehşet! Ortalık bir anda karıştı

Karaman'da mısır satan Veysel Karani Karabulut ile aynı caddede mısır satan Yavuz Urhan arasındaki tartışmada Karabulut’un çeşitli yerlerinden bıçakladığı Urhan, yaşamını yitirdi.

GİRİŞ 12.11.2017 12:54 GÜNCELLEME 12.11.2017 14:37
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Olay, saat 10.00sıralarında, kentin en işlek caddelerinden İsmet Paşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, seyyar satıcılar Veysel Karani Karabulut ile Yavuz Urhan, aynı caddede mısır arabalarını koyacakları yer nedeniyle tartıştı. 

Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüşmesi üzerine Karabulut, Urhan’a bıçakla saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Urhan, kanlar içinde yere yığıldı. Karabulut ise olay yerinden kaçtı. Urhan’ın bıçaklandığı haber verilen ve olay yerine gelen yakınları, sinir krizi geçirdi. Yakınlarından bazıları da Karabulut’un tezgahına saldırdı.

Ağır yaralı Urhan, çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Urhan, hastanedeki tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Karabulut ise suç aleti bıçakla kısa sürede polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR 26
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada sen belediyeden yer kiralarsın öyle herkes istediği yerde tezgah kuramaz
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçek Şeriat gelmeden kimseye huzur yok.
    Cevapla
  • saliha 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi cezaevinde yeni yerinde misirini satarsin.
    Cevapla
  • Vatan 2023 6 yıl önce Şikayet Et
    Eger belediye görevinı yapsaydı bu cinayet olmazdı cocuklari yettım kalmazdı bır can gitti millete yaptığınız hizmetin hiç bir anlamı kalmamıştır cunku bır ınsan öldü bır millet öldü malesef bu ulkede ınsanlar öldükten sonra bır seyler yapılıyor
    Cevapla
  • i.Aydin 6 yıl önce Şikayet Et
    zabıtalar gelip gorevini yapsaydi bu sefer milletin ekmeğinden ne istiyorsunuz derdi niz
    Cevapla
  • Abdülhamid 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok yazık olmuş. Allah rahmet eylesin. Ekmek için olmuş gibi ama rızkı veren Allah'tır. Keşke biri geri adım atmış olsaydı. Bir anlık öfke ve sonuç. Rabbim hepimizi ıslah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar