CHP'li Aytuğ Atıcı Afrin operasyonuna işgal dedi

Türkiye'nin Afrin için yaptığı operasyondan PYD'nin rahatsız olduğunu ifade eden CHP'li Atıcı, "Afrin'in işgali şu anda yanlıştır." dedi.

GİRİŞ 14.11.2017 07:44 GÜNCELLEME 14.11.2017 09:49
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

abertürk canlı yayınında Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla ekrana gelen Türkiye'nin Nabzı programına CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı konuk oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya ziyareti öncesi yaptığı açıklamayla tekrar gündeme gelen Afrin operasyonunu değerlendiren CHP'li Atıcı, skandal ifadeler kullandı.

CHP'Lİ VEKİL İŞGAL DEDİ

Afrin operasyonunu "işgal" olarak nitelendiren CHP'li vekil, "Afrin'e yaklaşım şu anda yanlıştır" dedi.

PYD RAHATSIZMIŞ

Atıcı; skandal ifadelerini, Türkiye'nin yapacağı operasyondan terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin rahatsız olacağını söyleyerek sürdürdü.

TÜRKİYE YANLIŞ YAPIYOR

Aytuğ Atıcı, konuyla ilgili şunları söyledi; "Türkiye'nin Suriye'deki üstlendiği rolden; Amerika'nın, Rusya'nın ve Suriye'nin, PYD'nin rahatsızdır. Çünkü Türkiye'nin kendine biçtiği rol İdlib'tir, Afrin değildir. Biz Astana Süreci'nde İdlib için anlaştık. Şimdi de Afrin'e doğru yöneldiğimiz için büyük bir rahatsızlık oluştu. Afrin'e yaklaşım şu anda yanlıştır. Afrin'in işgali şu anda yanlıştır."

KAYNAK: ENSONHABER
YORUMLAR 77
  • Turancı 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız Başkomutan dediya topunuz gelin, alayına rest çektik CHP de bunlarla beraber gelebilir hiç farketmez.Bu vatanı üç beştane milletvekili kılıklı Emperyalizm sevicilerine terör koruyucu kollayıcılarına bırakmıyacağız.İşte yıllarca terörün bitmemesinin sebebini görün bakın bilin.Bu papaz kılıklı KORKAKLARA bu ülkeyi bırakmıyacağız.Amerika rahatsız oluyormuş,afrini işgal ederseniz diyor bak şu densize...Allahhhh Allahhhhh Hasbin Allah ve nimel vekil,nimel Mevla ve nimen nasirrrr.....
    Cevapla
  • 2023 6 yıl önce Şikayet Et
    lafi sozu pacavradan yana olan kisilerin takibi olmali. diline aci biber surmeli.
    Cevapla
  • 2023 6 yıl önce Şikayet Et
    ozgurluk adi altinda bunlar boyle rahat konusur ulkemde. bende gurbet elinde vatan hasreti çekeyim, boyle ozgurluk olamaz.
    Cevapla
  • FM.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Içinizden bir tane adam çıkmayacak mı? al birini vur ötekine
    Cevapla
  • Tez zamanda 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu cânım vatanımın çürüklerini adamakıllı çürüt de yakamızdan, paçamızdan bi düşkünler Allah'ım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı