Türk-Yunan savaşı internette/ Video

Türk ve Yunan uçaklarının it dalaşı internette kızıştı! Türk pilotların Yunan uçaklarla mücadelesini gösteren görüntüler YouTube’da.. İşte Ege Denizi'ndeki it dalaşı anı:

Türk-Yunan savaşı internette/ Video
Türk-Yunan savaşı internette/ Video
GİRİŞ 10.06.2007 12:10 GÜNCELLEME 10.06.2007 12:10
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yunan Hava Kuvvetlerine bağlı pilotların Türk savaş uçaklarına karşı yaptıkları önlemeler son dönemde artarken YouTube’a konulan ve Türk pilotların Yunan uçaklarla it dalaşına girişini gösteren görüntüler izlenme rekorları kırıyor.

Yunan uçaklarından Türk F-16'larına önleme

Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesinde hemen her gün Yunan savaş uçaklarının Türk Hava Kuvvetlerine yaptığı önlemelerin listesini yayınlarken, Ege semalarındaki yüksek tansiyon sanal dünyada da kendini hissettiriyor.

Yunan bir kullanıcının bir süre önce, Yunan Hava Kuvvetlerine ait bir uçağın, Türk uçaklarına kilitlenişini ve Yunan pilotun Türk pilota küfür etmesini gösteren it dalaşı videosu koymasına yanıt Türk tarafından geldi.

İŞTE EGEDE YAŞANAN İT DALAŞININ GÖRÜNTÜLERİ











DavidNorum takma adını kullanan ve Türk pilotlardan olduğu ifade edilen kullanıcı YouTube’a, Türk uçaklarının Yunan pilotlarla it dalaşını gösteren çok sayıda video yükledi.

Türk pilotların kendi aralarında yaptıkları telsiz konuşmalarının da yer aldığı görüntülerde Türk pilotların havada Yunan uçakları nasıl paylaştıkları hatta bazen birbirlerine nasıl uçak numaraları verdikleri görülüyor.

Görüntülere yapılan yorumlarda ise Türk ve Yunan kullanıcılar arasında zaman zaman küfürleşmeler dikkat çekiyor.


Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesine göre, 2007'nin ilk yarısında Yunan uçakları tarafından Türk pilotlara 207 önleme vakası kaydedildi.

YORUMLAR 23
  • eren ergenekon 16 yıl önce Şikayet Et
    asker başarısız diyenler okuyun. asker son derece başarılıdır, bu gerilla savaşında en başarılı ordu bizimdir ama en başarısız siyaset de bizimdir bilmem anlatabiliyor muyum pkk yı bittiği noktadan yeniden şahlandıran sizin dini bütün liderleriniz değil mi? sözde din akrdeşliği adına her türlü sorunu tanıyorsunuz, madem o da müslüman diye devlet hakkı var deyip kürtleri siz azdırmadınız mı ?? yemeyin bizi yedirmeyin kendinizi yazık, ümmetçilik adına herkesi kardeş gör sonra arkadan vurul sonra asker başarısız de bak sen ya!!
    Cevapla
  • Kanije ... 16 yıl önce Şikayet Et
    Oyunun yeni versiyonları ; . Bakıyoruz bunlar antremana başlamış bile , kazanamayacakları maça asılacaklar. Taktikleri şu , Batıdan Yunanlı , Doğudan İran , güneyden İsrail , tepemizde ABD uçakları ,.....Vs... Buda yetmezse , 2. yarıda DEHAP lıları devreye sokabilirler. Bunu herkes iyi bellesin , son günlerde vatan evlatları daha çok şehit olamaya başladı , Siyonist yahudilere hizmet eden PKK ile yakınlığıyla bilinen DEHAP\"a ( yeni adıyla DTP ) ye kim oy verirse , bunun vebalinden kalkamaz , özellikle içlerindeki Hacı hoca kesimi..
    Cevapla
  • cenk cenkoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    sayın editör. niçin yorumum yayınlanmıyor? sebebini öğrenebilirmiyim acaba
    Cevapla
  • serkan er 16 yıl önce Şikayet Et
    . Yunanlıdan dost olmaz.Yunanlılar şunu bilmesi lazım bu millet dünyaya bir tarih yazdı bir tarihte Yunanlılara yazmasın.
    Cevapla
  • Ayhan Aslan 16 yıl önce Şikayet Et
    Nezaman su türk askerinin iyi bir haberini veya zaferini duyacagiz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!