Bitlis'te terör operasyonu: 5 gözaltı

BİTLİS'te, terör örgütü PKK/KCK'ya yardım ve yataklık ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı, 1 kişinin de arandığı belirtildi.

Bitlis'te terör operasyonu: 5 gözaltı
Bitlis'te terör operasyonu: 5 gözaltı
GİRİŞ 14.11.2017 18:11 GÜNCELLEME 14.11.2017 18:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik, İl Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce çalışmalar yürütüldüğü kaydedildi. Bu kapsamda, örgüt üyesi olduğu belirlenen 6 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlediği belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

"PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak, milis, işbirlikçilik faaliyetlerinde bulunmak, yardım ve yataklık etme suçlaması ile 14 Kasım 2017 tarihinde 6 şahsa yönelik Bitlis Merkez, Ahlat ve Hizan ilçelerinde eş zamanlı olarak icra edilen operasyon neticesinde; B.U., E.K., F.D., O.S., O.G. isimli 5 şahıs yakalanmış, 1 şahıs hakkında ise yakalama çalışmaları devam etmektedir. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel kitap, dergi, doküman ve dijital malzemeler ele geçirilmiştir."

YORUMLAR 1
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    vur kelleyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış