Türkiye'nin son hamlesi Avrupa'yı panikletti

Avrupa'da yayın yapan bazı gazeteler, AB ve Amerika'nın baskısına rağmen Türkiye'nin Rusya'ya yakınlaştığını yazdı.

Türkiye'nin son hamlesi Avrupa'yı panikletti
Türkiye'nin son hamlesi Avrupa'yı panikletti
GİRİŞ 15.11.2017 07:49 GÜNCELLEME 15.11.2017 07:56
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Almanya'da yayın yapan Süddeutsche Zeitung gazetesinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleştirilen görüşmeler ele alındı.

1 YILDA 8 GÖRÜŞME

Son 1 yıl içerisinde 8 kez gerçekleşen görüşmelerin olumlu sonuçlar doğurduğu belirtilen haberde; son görüşmede S-400'ler konusunda mutabakatın sağlandığı ifade edildi.

Görüşme trafiğinin sıklığına dikkat çekilen haberde; sınırları zorlayan konuların da gündeme geldiği belirtildi.

NATO MÜTTEFİKİ TÜRKİYE, RUSYA İLE YAKINLAŞTI

Avusturya'da yayın yapan Der Standard gazetesinin yazarı Markus Bernath da Rusya-Türkiye ilişkilerini kaleme aldı.

 


Türkiye'nin NATO müttefiki olmasına rağmen Rusya ile yakınlaştığına dikkat çeken Bernath, Erdoğan yönetimindeki Türkiye'nin Rusya'ya günden güne daha fazla yaklaştığını yazdı.

BASKIYA RAĞMEN GÖRÜŞÜYORLAR...

Avusturyalı yazar, Avrupa ve Amerika'nın baskısına rağmen yapılan bu görüşmelerin devam ettiğini de yazısına ekledi.

YORUMLAR 44
  • ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    adam kral var ol reıs
    Cevapla
  • Almanyada Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Olur eski Kemalist,vesayetci,Batı güdümlü ve delisi,elpençe karşınızda hazır bekleyen Türkleri özlediniz,biliyoruz.Fakat Uzun Adam istesenizde istemesenizde Osmanlıyı hortlattı.Daha bu başlangıç.Mehterin seslerini daha çok duyacaksınız.İçteki Gandi Kemal uzantılarınız, operasyonlarınız işe yaramıyor.
    Cevapla
  • Memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Almanyada yaşıyorum. Panik diye birşey olmaz buralarda. Cok rahatlar
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'da nın sokaklarında en rahat dolaşanlar, Türkiye' ye, Cumhurbaşkanı' na yayılan yayılan hakaret eden teröristler.... Teröriste panik yoktur, tabi bir ilkesi ve ülkesi olmadığı için..Yaşadığın yeri kime göre analiz ediyorsun......
    Cevapla
  • memo ya 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende Almanyada yasiyorum . Panik diye bir sey yokmu diye Benim Cumhurbaskanimi DIKTATÖR ilan ettiler ? Yazilmiyacak seyler yaziliyor söylenilmiyecek seyler söyleniyor bu namus seref yoksunlarindan. Ha sen hangi Almanyada yasiyorsun ? Yoksa HDPCHPlimisin ?
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Asr-ı Saadetten şimdiye kadar hiçbir tarih bize göstermiyor ki, bir Müslümanın muhakeme-i akliye ile ve delil-i yakinî ile ve İslâmiyete tercih etmekle, eski ve yeni ayrı bir dine girdiğini tarih göstermiyor. Avâmın delilsiz, taklidî bir surette başka dine girmesinin bu meselede ehemmiyeti yok. Dinsiz olmak da başka meseledir. Halbuki, bütün dinlerin etbâları ise; hatta en ziyade dinine taassup gösteren İngilizlerin ve eski Rusların, muhakeme-i akliye ile İslâmiyete dahil olduklarını ve günden güne, bazı zaman takım takım, kat’î bürhan ile İslâmiyete girdiklerini tarihler bize bildiriyorlar.
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    İki dehşetli Harb-i Umumînin neticesinde beşerde hasıl olan bir intibah-ı kavî ve beşerin tam uyanması cihetiyle, kat’iyen dinsiz bir millet yaşamaz. RUS da dinsiz kalamaz. Geri dönüp Hıristiyan da olamaz. Olsa olsa, küfr-ü mutlakı kıran ve hak ve hakikate dayanan ve hüccet ve delile istinad eden ve aklı ve kalbi ikna eden Kur’ân ile bir musalâha veya tâbi olabilir. O vakit dört yüz milyon ehl-i Kur’ân’a kılıç çekemez.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Aga sen ne dedin şimdi bu söylediklerinde? daha yalın bir türkçe kullansanda bizde anlasak şu söylediklerini. Yarım yamalak anlamaya çalışıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı