25-26 Kasım AÖF vize sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi...

15 Kasım çarşamba günü itibariyle AÖF sınav giriş yerleri açıklanması bekleniyor. Milyonlarca öğrencinin 25 Kasım cumartesi ve 26 Kasım pazar günü yapılacak olan 2017 Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav sonucunun bugün açıklanacak. Sınav giriş belgesi açıklanır açıklanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz.

25-26 Kasım AÖF vize sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi...
25-26 Kasım AÖF vize sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi...
GİRİŞ 15.11.2017 09:37 GÜNCELLEME 15.11.2017 09:37

login.anadolu.edu.tr adresi üzerinden AÖF öğrenci girişi yapabilir ve sınav giriş yerlerinizi sorgulayabilirsiniz. 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek AÖF sınavı öncesinde nerede sınava gireceğinizi sorgulayabilir ve sınav giriş belgenizi alabilirsiniz. İşte login.anadolu.edu.tr AÖF sınav giriş yerleri sorgulama.

Binlerce üniversite öğrencisinin merakla beklediği AÖF vize sınav giriş belgesi haberimizde bulunan bağlantıdan çıkartabilirsiniz. Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF sınav giriş yerleri açıklanır açıklanmaz sınav giriş belgelerine ulaşabilirsiniz. İşte memurluk sınavı ile ilgili tüm detaylar

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKARTMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.

AÖF SINAVA GİRERKEN GEREKEN BELGELER

1- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

2- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

4 YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR MU?

Geçtiğimiz öğretim yılında uygulanmaya başlanan ve üniversite giriş sınavlarında olması gereken 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerinin vize, final ve bütünleme sınavlarına getirilmişti. Adayların tepkilerine, kampanyalarına rağmen bu yıl da değişiklik yok! Açıköğretim Fakülteleri, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulunun geçtiğimiz yıl aldığı kararla sınav değerlendirmelerinde 4 yanlış sorunun 1 doğru cevabı götürmesi uygulaması tüm açıköğretim fakültelerine getirilmesinin ardından yeni öğretim döneminde de uygulanacak! 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi