Son şansım demişti, kahreden haber geldi

Uzun süredir yumuşak doku kanseriyle mücadele eden ve sosyal medyadan yardım edin 'Son şansım yoksa öleceğim' diye yazan Emel Gözde Becerikli hayatını kaybetti.

Son şansım demişti, kahreden haber geldi
Son şansım demişti, kahreden haber geldi
GİRİŞ 15.11.2017 09:51 GÜNCELLEME 15.11.2017 10:52
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Eylül ayında 10. kez kansere yakalanan Tasarımcı Emel Gözde Becerikli, bugün hayatını kaybetti. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrı herkesi duygulandırmış, binlerce kişi tarafından paylaşılmıştı.

 

Emel Gözde Becerikli paylaşımında "46 kiloya düştüm, beslenemiyorum. Gün aşırı acildeyiz çaresi yok. Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa ölücem" demişti...

Bu paylaşımı üzerine 'Gözde'yi yaşatalım' başlıklı kampanya başlatılmış Demet Akalınve Didem Soydan gibi isimlerden de destek gelmişti ancak Gözde yaşam savaşını kaybetti. Emel Gözde Becerikli, Milliyet Gazetesi'nden Metin Uyar'a kanser olduğunu öğrendiği günü şu sözlerle anlatmıştı... 

"Kanser olduğumu öğrendiğinde tek kelimeyle yıkıldım. Daha 23 yaşındaydım. Hayat benim için kararmıştı. Düşlerimi süsleyen toz pembe hayaller bile simsiyah olmuştu. Sonraki kısım ise çok daha zordu. Doktorların hiç karşılaşmak istemediği bir kanser türü olan yumuşak doku kanseri teşhisi kondu. Hastalık sürekli tekrarladı ve ardı arkası kesilmeyen ameliyatlara girdim"

Gözde'nin cenazesi yarın öğlen namazını müteakiben Moda Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

YORUMLAR 22
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay beee Allah rahmet eylesin hepimiz öleceğiz ne çare.
    Cevapla
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm....Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • fkret boduroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan rahmet diliyorum.sevenlerinin başı sağolsun
    Cevapla
  • Mustafa E. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu bayanın haberini yaklaşık iki ay önce okuduğumu hatırlıyorum. Şimdide vefat ettiği haberini görünce çok çok üzüldüm. Nasılda yardım istemiş, keşke öyle bir doktor olabilseydim. Yardımcı olabilseydim. Ama takdir Allah(C.C.) 'a aittir. İnşallah ahirette merhametiyle, şefkatiyle muamele eder. Dönüş yalnız onadır.
    Cevapla
  • büyükdoğu 6 yıl önce Şikayet Et
    Her fani ölecek belki yarın belki 10 gün sonra bizde öleceğiz. Müslüman ölmekten korkmamalı, bilmeliki ölüm son değil başlangıç. Eğer ahirete hazırlıklı gitmediysen işte o zaman ölmekten kork.
    Cevapla
  • Dilekolay 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun da. Ölüm arkasından böyle konuşulmaz. Rahmet dilenir. Banim rahmetli babam da aynı hastalıktan vefat etti. 15 yıl mücadele etti. Çektiklerini bir Allah, kendisi ve ailesi bilir. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah rahmet eylesin. İnşallah imanla Rabbinin karşısına çıkmıştır. Allah ölümün de hayırlısını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar