Ağrı'da PKK ile çatışma! Acı haber geldi...

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi kırsalında bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu.

GİRİŞ 15.11.2017 11:37 GÜNCELLEME 15.11.2017 13:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyon sırasında çıkan çatışmada, bir uzman çavuş şehit oldu. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Eleşkirt kırsalında PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyonda, bugün sabah saatlerinde sıcak temas sağlandı. Eleşkirt ile Erzurum'un Karayazı ilçeleri arasındaki Eyüpkomu köyü yakınlarında teröristlerle çıkan çatışmada bir uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralı asker, askeri helikopterle Erzurum'a sevk edildi. Askeri helikopterde durumu ağırlaşınca uzman çavuş, hemen Ağrı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Jandarma Uzman Çavuş, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Ağrı Valiliği'nce, Eleşkirt ilçesi kırsalında gerçekleşen operasyonda 1 uzman çavuşun şehit olduğu, 4 teröristin de etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Eleşkirt'teki operasyona ilişkin "Ağrı İl Jandarma Komutanlığı tarafından bu sabah saatlerinde ilimiz Eleşkirt ilçesi sınırları içerisinde bir grup terörist ile sıcak temas sağlanmış, çıkan çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca çatışma esnasında 1 uzman çavuşumuz şehit olmuştur" denildi.

YORUMLAR 10
  • Ben 04 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESİN.Herkim bu illeti bu örgütü destekliyorsa Bir kürt olarak Allah onlarında ocağına ateş düşürsün.
    Cevapla
  • nevzat 6 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerin ateşi bol olsun inşallah. ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM, MEKANI CENNET OLSUN.
    Cevapla
  • alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    Her defasında ağrıda teröre darbe diyorsunuz ama şehit haberi yine geliyor biz agrıyı bitiremiyoz hakkari Şırnakı hiç bitiremeyiz
    Cevapla
  • mehmet ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim vatan ugruna canlarini feda eden şehid kardeşlerimize rahmetini esirgemesin inşaallâh bu son şehidimiz olsun temennimizdir
    Cevapla
  • sercan sevenk 6 yıl önce Şikayet Et
    vatan Sağolsun bizi bir ölür bin dirisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması