Yüz nakli yapılan Recep Sert tutuklandı!

Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert, 1500 lira borcunu ödemediği için tutuklandı.

GİRİŞ 16.11.2017 16:05 GÜNCELLEME 16.11.2017 17:34
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bursa'da temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert, 1500 lira borcunu ödemediği için tutuklandı.

İnegöl İlçesi'nde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş almasıyla yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e 18 Temmuz 2013 tarihinde, Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz nakli yapıldı. Beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi, Sert'e, başarılı bir operasyonla nakledildi.

Türkiye'de yüz naklinde 5'inci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre tedavisi sırasında, bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablasına refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı. Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, Esma Akyurt ile 21 Aralık 2014 tarihinde İnegöl'de evlendi. 'Hira Emine' adını verdikleri bir kızları dünyaya gelen Recep Sert, taşeron firma üzerinden çalıştığı İnegöl Belediyesi'nden disiplinsiz davranışları nedeniyle çıkarılınca ilçede eşinin adını verdiği Esma Waffle Kafe'yi açtı.

 

BORCUNU ÖDEMEZSE...

Recep Sert, iddiaya göre, taahhüt ettiği borcunun 500'er TL'lik ilk 3 taksitini ödemeyince Bursa 10'uncu İcra Dairesi'nin talimatı ile İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 'Taahhüdü ihlal' suçundan gözaltına alındı, daha sonra da tutuklandı. Recep Sert'in bin 500 lira borcunu ödemesi halinde tahliye olacağı, aksi halde 3 ay hapis cezası yatacağı belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • sadık 6 yıl önce Şikayet Et
    Taahhüt verdiysen ödeyeceksin. Benimda aldığım taahhütler var çocukların rıskını neden başkası yiyecek. Borcuna sadık olma karşı tarafı madur et yok öyle birşey.
    Cevapla
  • kolay 6 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız bile ceza almıyor be. Bu nasil Adalet?
    Cevapla
  • Turuncu 6 yıl önce Şikayet Et
    içerideki adam nasıl ödeyecek
    Cevapla
  • kayra-keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    biraz insaflı olunması lazım yazık değilmi adama, zaten dünyası alt üst olmuş
    Cevapla
  • ınsanca 6 yıl önce Şikayet Et
    gercekcı allahtan herkes senın gıbı zalımane dusunmuyor sen kım oluyorsun kı adamı yargılıyorsun sanane
    Cevapla
  • Gerçekçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık değil bilader.. Temizlediği tüfek kendine ait.. O tüfekle ihtiyacı olmamasına rağmen av yapıyordu. Kendini vurdu. Geçmiş ola.. Medyatik oldu.. Disiplinsiz davranış dediği ben ünlüyüm o işi yapmam muhabbeti.. İşinden olunca borcu ödemedi.. Ülkede binlerce insan aynı durumda..Ajitasyona gerek yok.. Herkes kanun önünde eşit.. Kanun yanlışsa... O da yapanın ve yapanı seçenin düşünmesi gereken bi konu..
    Cevapla
  • Fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim haberim olsaydı ben yardım ederdim.çok yazık olmuş recebe.
    Cevapla
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    kanun kanundur.
    Cevapla
  • ahmet şanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    haberin oldu işte git yardım et
    Cevapla
  • sinem 6 yıl önce Şikayet Et
    sahte fenerli seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı