DHKP-C’lilere helikopterli baskın!

İstanbul'da terör örgütü DHKP-C’ye yönelik olarak düzenlenen operasyonda, povokasyon amaçlı eylem yapmayı planlayan 2 örgüt üyesi yakalanarak gözaltına alındı.

DHKP-C’lilere helikopterli baskın!
DHKP-C’lilere helikopterli baskın!
GİRİŞ 16.11.2017 16:13 GÜNCELLEME 16.11.2017 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstihbarat kaynaklarından  DHKP-C militanları tarafından saldırı yapılacağı bilgisini alan İstanbul TEM ekipleri, derinleştirdiği soruşturmada saldırıya katılacağını belirlediği isimlerin kaldığı adrese dün gece operasyon düzenledi.

Özel Harekat ve itfaiye eşliğinde Okmeydanı’nda bulunan ve Gençlik Federasyonu adı verilen derneğe sabaha karşı helikopter desteğinde baskın düzenleyen TEM anti-terör timleri adreste bulunan H.İ. ve R.K.isimli örgüt üyesi şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. İtfaiye desteğinde pencerelerden ve kaynak makineleriyle kesilen çelik kapılardan içeri giren ekipler, içeride 2 şahısı gözaltına aldı. Ele geçirilen çok sayıda dijital veri ile örgütsel belge ve doküman ise emniyete götürdü.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Haydi CHP ne bakliyorsunuz. Terörist, soysuz katillerinizi paketlediler.Allah terörşstlerin ve destekçilerinin belasını versin. Soylarını kurutsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış