Şehit Sefa'nın o sözleri duygulandırdı

Hakkari'nin karşısında, Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sefa Kabakkaya'nın acı haberi, memleketi Ordu'ya ulaştı.

GİRİŞ 16.11.2017 18:56 GÜNCELLEME 17.11.2017 08:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik Beldesi'nin karşısında, Irak'ın kuzeyindeki topraklarda PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Şehit askerlerden, Ordu Gölköy Akçalı Mahallesi nüfusuna kayıtlı 25 yaşındaki sözleşmeli Jandarma Uzman Çavuş Sefa Kabakkaya'nın acı haberi, Altınordu'ya bağlı Şahincili Mahallesi'nde oturan ailesine verildi.

2 çocuk sahibi anne Nurcan ve baba Birol Kabakkaya, acı haberi duyunca sinir krizi geçirdi. Şehit haberini alan komşuları da Kabakkaya Ailesi'ne taziye ziyaretine gitti.

ŞEHİT, 'ORADA DA ÖLÜM VAR, BURADA DA' DEMİŞ

Şehit Sefa Kabakkaya'nın komşusu Hasan Erkan da aileye taziye ziyaretinde bulunarak, "Aileyi 10 senedir tanıyorum. Benim torunlarımla birlikte okuyup, büyüdüler. Torunum aradı, 'Sefa şehit olmuş' dedi. O zaman buraya geldik. Ailece gelip gidiyorduk; çok dürüst, efendiydi. Üniversiteyi bitirdikten sonra bir okul kazandı gidemedi. 'Orada da ölüm var burada da ölüm var' dedi, askerliğe gitti. Babası inşaatçı, annesi ev hanımı" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Demir 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Rabbim Peygamber Efendimize Komşu Eylesin Rabbim Ailesine Yakınlarına Sabırlar Versin Amin...
    Cevapla
  • şahin avcı 6 yıl önce Şikayet Et
    burada bizler orada sizin ölümünüze gıpta ediyoruz şehidim,Rabbim rahmetiyle muamele etsin şefaatlerinize bizleride nail eylesin.Amin...
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    hem de ne güzel bir vefat. Rabbim milletimize sabırlar versin
    Cevapla
  • Ali günay 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana en güzel ölümü nasip etmiş kardeşim.Allah sizi başımızdan eksik etmesin .bizede böyle bir ölüm nasip etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!