Burdur

Vali Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle "Ayla" filmini izledi

09:05 17 Kasım 2017
Vali Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle "Ayla" filmini izledi

Yılmaz, filmi Kore Gazisi Hasan Akca ve merhum Kore Gazisi Ali Düdük'ün eşi Nihal Düdük'le izledi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle sinemada "Ayla" filmini izledi.

Şehit aileleri ve gaziler filmi izlerken duygu dolu anlar yaşadı.

Filmin ardından açıklamada bulunan Yılmaz, filmi izlerken duygulandıklarını dile getirdi.

Yılmaz, "Türk milletinin ve Türk askerinin tarif edilemeyen asilliği, insanlığı filmde paylaşılmış. Gerçekten amacına uygun bir şekilde yaşanan bir olayın aktarılmasından dolayı da ayrıca memnuniyet duydum. Katılımları dolayısıyla şehit ailelerine ve gazilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Programa Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç, Tırtıllı Araç Eğitim Alay Komutanı Albay Aytaç Tokçalar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Hasan Güven de katıldı.

 

Yılmaz'ı daha sonra 15 Temmuz darbe girişimi sırasında biri şehit diğeri gazi olan ikizlerin abisi Hakan Yiğit'i makamında kabul etti.

Yılmaz, kahraman ikizlerin abisi Hakan Yiğit ve beraberindeki misafirlere teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

15 Temmuz'u unutmayacaklarını belirten Yılmaz, şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Yılmaz, "Birileri 15 Temmuz hainleri olarak anılırken, o gece destan yazan şehitlerimiz ve gazilerimiz de her zaman 15 Temmuz'un kahramanları olarak anılmaya devam edecek." diye konuştu.

Hakan Yiğit ise Yılmaz'a teşekkürlerini ifade ederek ilgi ve alakası dolayısıyla memnuniyetini bildirdi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.