İşte kriz çıkaran NATO belgeleri

NATO'nun Norveç'teki Trident Javelin tatbikatı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karalamak amacıyla kasıtlı olarak yaptığı paylaşımların belgesine 24 TV ulaştı.

GİRİŞ 18.11.2017 09:22 GÜNCELLEME 18.11.2017 10:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

NATO'nun Norveç'teki Trident Javelin tatbikatı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karalamak amacıyla kasıtlı olarak yaptığı paylaşımların belgesine 24 TV ulaştı.

Terör örgütü PKK yandaşı olan bir Norveç vatandaşı NATO tatbikatının yapıldığı sırada sosyal medya hesaplarını taklit eden bir simülasyonda “RTERDOĞAN” kullanıcı adıyla sahte hesap açtı.

Ardından açılan o sahte hesaptan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı NATO düşmanıymış gibi gösteren paylaşımlar yaptı. Yapılan paylaşımlarda sahte hesabın sahibi NATO'yu zarara uğratan anlaşmalar yapıldığını ilan etti.

Yaşanan bu skandalı da tatbikatta görevli Türk Subaylar ortaya çıkardı. Türk Subaylar düşmanca mesaja cevaben söyle yazdılar;

“Bu yalan haberdir! Türkiye onlarca yıldır NATO'nun güvenilir ve sadık bir partneridir. Böyle bir anlaşma yapılmadı. RTERDOĞAN hesabı sahtedir. Lütfen bu hesabı mümkün olan en kısa sürede kapatınız!”

Açılan sahte RTERDOĞAN hesabından paylaşılan sadece bu da değildi. Bu hesaptan NATO'yu kötüleyen başka bir görsel daha paylaşıldı.

İşte o görseller:

YORUMLAR 11
  • tito 6 yıl önce Şikayet Et
    biz halâ niye natodayız bilen varmı?
    Cevapla
  • Ali günay 6 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş bu nato şimdiye kadar bizim ve mazlumlar için ne yapmış abd ne derse onu yapıyor.çıkalım natodan
    Cevapla
  • Vefali 6 yıl önce Şikayet Et
    Atalar boşa dememiş Allaha düşman olan sana dost olamaz diye . Iste kaniti
    Cevapla
  • bir olalim. 6 yıl önce Şikayet Et
    hic bosyere kivirmasinlar nato ve mutefik dedigimiz ulkelerin akillarindan gecen herdaim Turkiyeye karsi cift rol oynayan hacli zihniyetinin bir parcasi ortaya cikti halen Turkiye bu hacli kulubune mutefik diyerek kendini avutursa yaziklar olsun guclu bir Turk birligi savunma gucu hazirlanmasi icin caba gosterilezse gine yaziklar olsun Turkiye derhal isbirligini Rusya,Cin,Japonya,Kore,ve Turkiye cumhuriyetlerine donmezse gine yaziklar olsun asil niyet ve amaclari hem AB,uyeliginde hem uye oldugumuz NATO,da aciga cikdi bir ozurle Turkiyeyi daha cok yillar kandirip oyalarlar isde boyle.
    Cevapla
  • Hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsak yapalım adamlar bizi doğu olarak goruyor,dogrusuda bu zaten bin yıllık dava devam edecek,hainimizde çıkacak kahramanimizda Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı