Otobanda feci kaza! 4 ölü, 1 yaralı

Ankara-İstanbul Otoban Yolunda meydana zincirleme trafik kazası 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

GİRİŞ 18.11.2017 16:33 GÜNCELLEME 18.11.2017 17:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Ankara-İstanbul Otoban Yolu Çamlıdere İlçesi Çankurtaran mevkiinde sürücüsü belirlenemeyen bir tır seyir halinde alev aldı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında yol trafiğe kapatıldı. Yolun trafiğe kapanması ile bekleyen Nahit Ülgen'in kullandığı otomobile başka bir tır çarparak sürükledi.

İki tırın arasında kalan otomobilde bulunan sürücü Nahit, eşi Ayşegül ve kızı Hilal Ülgen'in yanısıra tırın kimliği belirlenemeyen sürücüsü hayatını kaybetti.

 


Kazada hayatını kaybedenler Kızılcahamam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • insan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlere ALLAH Rahmet etsin. Türkiyede artık tırların yolu ayrı olmalıdır. böylece kazalar azalır
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    yolu trafiğe kapatan gereken önlemi niye almaz acaba. kesin polis falan değildir kapatan. aklına gelen aklına estiği gibi iş görüyor.
    Cevapla
  • ceza 6 yıl önce Şikayet Et
    emniyet şeritinden 10 dakıka içinde araçları çekeceğimize emniyet şeritinin niçin yapıldığını öğrensek daha iyi olmazmı,yanlış ehliyet veriliş sisteminde emniyet şeritinin niçin yapıldığını bilmeyenlere ehliyet vermiyeceksın 2.emniyet şeritine arıza,geçiş ustunluğu olanlar dışında girenlerın ehliyetini iptal edeceksın ,ceza yazmıyacaksın bu kişilerın siciline işleyeceksın bir daha ehliyet alamıyacak şayet ehliyetsiz kullanırsa omur boyu mapus
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakanlığına iki defa yazı yazdım Otobanda emniyet şeridinde arızalı araçların 10 dakika içerisinde çekilmesi gerekir diye Sonuç ne yazık ki bu
    Cevapla
  • Adem38 6 yıl önce Şikayet Et
    Abicigim, 10 dakika icinde telefon trafigi bile olmaz. Almanyada bile bir aracin cekilmesi en az 2 saat. Nasil olacak bu is yapinda görelim. Biz öncelikle soförleri egitelim gerisi zaten gelir. Her aracta bulunmasi gereken ücgeni kaza olan yerin 25-30 metre gerisine koysak problem kismende olsa cözülmüs olur.
    Cevapla
  • Murat ak 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı