HDP'li vekillerden yeni küstahlık!

Kırmızı listede olan terör örgütünün sözde yöneticilerinden Hülya Eroğlu'nun Diyarbakır'daki cenazesine HDP'li milletvekilleri de katıldı.

GİRİŞ 19.11.2017 01:35 GÜNCELLEME 19.11.2017 11:37
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Şırnak'ta, düzenlenen hava operasyonunda etkisiz hale getirilen, aranan teröristler listesinde kırmızı kategoride bulunan PKK terör örgütünün üst düzey yöneticilerinden, 'Delal Amed' kod adlı Hülya Eroğlu'nun cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi. Cenazeye HDP'li mlletvekilleri de katıldı.

PKK'nın kadın örgütlenmesi olan YJA Star'ın en tepesinde bulunan ve İçişleri Bakanlığı'nın aranan teröristler listesinin kırmızı kategorisinde yer alırken, 13 Kasım'da Şırnak'ın Bestler-Dereler bölgesinde düzenlenen hava operasyonunda öldürülen PKK'lı terörist Hülya Eroğlu'nun cenazesi, Şırnak'tan Diyarbakır'a getirildi.

 

HDP'Lİ 3 VEKİL DE TERÖRİSTİN CENAZESİNDE

Yeniköy Mezarlığı'na güvenlik güçlerinin aldığı önlemlerle getirilen terörist Eroğlu'nun cenazesine, HDP Mililetvekilleri Feleknaz Uca, Sibel Yiğital ve Berdan Öztürk ile yakınları katıldı.

KANDİL'DE HDP HEYETİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Başına 4 milyon lira ödül konulan, KCK'nın yürütme konseyi üyelerinden biri olan 43 yaşındaki PKK'lı Hülya Eroğlu, çözüm süreci sırasında Kandil'e giden HDP heyeti ile yapılan bazı görüşmelere de katılmıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 41
  • osmancık 6 yıl önce Şikayet Et
    Leşlere neden cenaze muamelesi yapılıyor ki??? Bilinmeyen bir yere gömün gitsin.
    Cevapla
  • ermenidölleri 6 yıl önce Şikayet Et
    resmen vatan haini bunlar devlet neyi bekliyor bizim vergimizden bu satilmis hainlere maas veriyorlar utanmadan zehir zikkim olsun bu kanibozukhainlere
    Cevapla
  • izmir - çankaya 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet kesin karar almalı bizim terörist dediğimiz polisimizi askerimizi vuranın asla cenazesine katılınmayacak katılanlar terörü desteklemek-üye olmak-devletin bütünmezliğini bozmak-anayasal düzeni yıkmaktan en az 20 yıl hapis verilsin yeter her terörist cenazesinde aynı saçma görüntüler
    Cevapla
  • hainliginsonuölüm 6 yıl önce Şikayet Et
    yilan yilandir hepsinin canlari cehenneme insallah hainler gebereceksiniz baska yol yok
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    sonları böyle hepsinin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler