Dehşeti anlattı: Bebeğim korkudan titriyordu

Adana’da eşi tarafından kemerle iki saat boyunca dövülen 22 yaşındaki A.B ifadesinde yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

GİRİŞ 20.11.2017 09:19 GÜNCELLEME 20.11.2017 09:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kucağına bebeği olduğu halde eşinin kendisine vurmaya devam ettiğini söyleyen A.B “Bebeğimin bacağı korkudan titriyordu” dedi. A.B kurtulmak için kendisini odaya kilitlediğini ancak bebeği ağladığı için kapıyı açmak zorunda kaldığını ve eşinin kendisini dövmeye devam ettiğini söyledi.

“BEBEĞE VURMASIN DİYE SIRTIMI DÖNDÜM”

Kendisini döven eşi önceki gün Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanan A.B yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Eşime çalışması gerektiğini, ekonomik sıkıntılarımız olduğunu söyledim. O da birdenbire sinirlenerek yüzüme çıplak elle birçok kez vurdu. Ben bebeğimizi emzirdiğim için ona denk gelmedi, benim yüzüme vurdu.  Ben bebek zarar görmesin diye ters döndüm.”

KEMER İLE VURMAYA BAŞLADI

“Bu sefer de belinden çıkardığı kemerle benim bacaklarıma ve omzuma vurdu. Bana küfür ve hakaretler etti. Tehdit de etti. fırsat bulup kayınvalidemi aradım. “Bir daha yaparsa polisi ara, eltini sana gönderiyorum” dedi. Eşim evden gitmişti. Tekrar eve döndüğünü gördüm. Hırsını alamamıştı. Yine kemer ve elleriyle bana birçok kez vurdu.  Vururken de “Evden git, seni istemiyorum, seni öldüreceğim” diye bağırıyordu. Bir fırsatını bulup elinden kurtuldum.”

“BEBEĞİMİN BACAĞI TİTRİYORDU”

Yatak odasına girip kapıyı kilitledim. Bebeğimde kucağımdaydı. Darbe almamıştı ama korktuğu için sürekli bacağı titriyordu. Kapıyı açmam için kapıyı yumruklamaya başladı. Kapıyı açmadım. Çocuğum daha çok ağlamaya başladı. Kapıyı açmak zorunda kaldım. İçeri girdi, saçımı çekmeye ve bana vurmaya devam etti. Sonra da evi terketti. Ondan iki dakika sonra polisler geldi. Beni dövdüğü için şikayetçiyim”

MİLLİYET

YORUMLAR 8
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadın sana doğruyu söylemiş git çalışsana, sorumluluklarını yerine getirsene, bunları yapamayacak kadar acizsen neden evleniyorsun? Böyleleri asla erkek olamaz yahu.
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Aşkın karın doyurmadığı anlaşılıyor. O halde evlilik gibi önemli bir olayda iyi araştırılmalı, büyüklerin fikirleri dikkate alınmalı. Ha tüm bu tedbirlere rağmen yinede istenmeyen durumlar olmaz mı tabi olur. Ama kardeşim 1000 olacağına 10 olur be. Bu, her iki taraf içinde geçerli. Allah cc herkese huzur versin.
    Cevapla
  • saliha 6 yıl önce Şikayet Et
    kadını dövüp öldürüp ondan sonrada psikolojim bozuktu diye kendilerini savunuyorlar eğer kısasa kısas yapılmazsa yada idam gelmezse daha çookkk kadın zarar görür
    Cevapla
  • Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı, Maalesef
    Cevapla
  • emine 6 yıl önce Şikayet Et
    cezalar caydırıcı değil ve de eğitim ailede başlar . aile çocuğunu bilir evlenip evlenmemesi gerektiğini de anlaması lazım ''aman bu çocuğu everelim akıllanır'' dersek bu olur işte . olan kadına ve çocuklara oluyor. Allah insaf versin bu tür insanlara ve onları bile bile evlendiren ailelere
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar biz erkeklere Allahın emanetidir Peygamber efendimiz veda Haccında böyle demiyormu? Anlaşamıyorsan ayrıl kemerle iki saat dövmekte nedir adi yaratık! bu bayanın babası kardeşleride o yaratığa aynısını yapsınlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor