İETT'den öğrencilere müjde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT’nin Genel Müdürü Arif Emecen, yeni yılda uygulamaya konulacak öğrencilere yönelik projesini ilk kez açıkladı.

İETT'den öğrencilere müjde!
İETT'den öğrencilere müjde!
GİRİŞ 20.11.2017 10:44 GÜNCELLEME 20.11.2017 10:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Emecen,”Öğrenci arkadaşlarımızın sabah da sınavı var. Bileti yok, otobüse binemiyor. O anda belki nakiti de yok. O gün biz ona, ‘Bonus’ diyebileceğimiz, ekstra 5 binişe kadar kontör vereceğiz.” dedi.

 

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, önümüzdeki günlerde uygulamaya koyacakları öğrencilere yönelik bir projeyi ilk kez paylaşarak şunları söyledi: “Öğrenci arkadaşlarımız gece evine giderken son biletini, kontörünü kullandı. Sabah da sınavı var. Bileti yok, otobüse binemiyor. O anda belki nakiti de yok. O gün biz ona, ‘Bonus’ diyebileceğimiz, ekstra 5 binişe kadar kontör vereceğiz. Sonra biletini doldurduğunda, tekrar hesaba aktarılmış olacak. Yani biz ona belli bir süre avans vermiş olacağız. Bu uygulamanın öğrencilerimizi memnun edeceğiniz düşünüyoruz. Çalışmamız, önce öğrencilere yönelik olacak. Sonra duruma bakacağız. İleride diğer yolculara da uygulayabiliriz. 

Ayrıca İBB olarak, sosyal sorumluluk çerçevesinde, kampüslerde sıcak çorba dağıtımına başlıyoruz.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 7
  • şampiyon basaksehir 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Uygulama güzel, diğer illerede de uygulansın.
    Cevapla
  • tebrikler 6 yıl önce Şikayet Et
    bence güzel bir uygulama.otobuse biniyorsun bittiğini farketmiyorsun.Yolculadam para karsiligi istiyorsun kimsede ses yok.sanki herkes biletsiz binmis kimse akbil kullanmiyor mubarek.En son parayi sofore borakmak zorunda kaldim.cunku duragim gelmisti.
    Cevapla
  • optimum 6 yıl önce Şikayet Et
    öğrenci ekstra 10 kontör. sivil vatandaş 5 kontör olmalı.
    Cevapla
  • ufuk kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Metrobüsler iyi güzelde duraklarda yolcuların sıraya girmesi için gerekli hiç bir çizgi yok son gelenin bekleyen herkesten önce binmesi insanların sinirlerini bozuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!