TSK'dan ihraç edilenlerin listesi yayınlandı mı? 400 kişinin ismi belli oldu mu

Türk Silahlı Kuvettlerine sızan FETÖ'cü teröristlerinin temizliğine devam ediliyor. Yeni KHK ile birlikte 400 kişi TSK'dan atılacak. Peki TSK'den ihraç edilenlerin isimleri belli oldu mu? Detayları haberimizde...

TSK'dan ihraç edilenlerin listesi yayınlandı mı? 400 kişinin ismi belli oldu mu
TSK'dan ihraç edilenlerin listesi yayınlandı mı? 400 kişinin ismi belli oldu mu
GİRİŞ 22.11.2017 09:52 GÜNCELLEME 22.11.2017 09:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

20 Kasım pazartesi itibariyle 15 Temmuz sonrası başlayan Kamu kurumlarına ve TSK'ya sızmış FETÖ'cü teröristlerinin temizliği ile ilgili son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yayımlanacak yeni kanun hükmündeki kararname (KHK) ile de 400 FETÖ'cünün daha ordudan atılacağı öğrenildi. . Peki TSK'den ihraç edilenlerin isimleri belli oldu mu? 

Jandarmada da yeni operasyonun yapılacağı belirtilirken, buradaki rakamın daha da yüksek olması bekleniyor.

Henüz TSK'tan ihraç edilecek 400 kişinin listesi yayımlanmadı. Liste yayımlanır yayımlanmaz haberimizin detayından görüntüleyebilirsiniz.

Öte yandan FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sonra TSK'da gerçekleştirilen reform hızla devam ediyor. FETÖ'cü askerlerin temizlenmesi ile başlayan sürecin ardından kurulan Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yeniden yapılandırılan Kara Harp Okulu, ilk mezunlarını önümüzdeki günlerde verecek. 

YORUMLAR 1
  • Anadolu Sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız geçen gün TSK ve EMNİYET'deki kripto fetöcülerle mücadelenin büyük bir kararlılıkla devam edileceğini söyledi.Fetö üyeleri ve bylock kullananlar hakkında yakalama kararı bulunan 8000 kişi yurt dışına kaçtı.220 bin bylock kullananların bir çoğuna hala işlem yapılamadı.Tüm fetöcü ve bylokçuların yurt dışına kaçmadan yakalanması için 400 yakın il ve ilçe Başsavcılıklarımızın talimatlarıyla 300 bin polis ve 200 bin jandarma kolluk görevlilerimizin aynı anda yapacağı operasyonla yakalanması fetöcülerin devletimizden ve ülkemizden daha çabuk temizlenmesi için ve hak ettikleri cezaları alması için büyük Türk Milleti adına rica ediyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı