Büyük operasyon! 107 öğretmene gözaltı kararı

FETÖ operasyonunda açığa alınan 107 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi.

GİRİŞ 20.11.2017 12:40 GÜNCELLEME 20.11.2017 17:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında KHK ile görevden ihraç edilen 107 öğretmen hakkında gözaltı karar verildiğini, şu ana kadar 51 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Ankara il ve ilçelerinde görevli olup KHK ile FETÖ kapsamında görevden ihraç edilen 107 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi. Sabah saatlerinde başlayan gözaltı işlemlerinde şu ana kadar 51 FETÖ şüphelisi eski öğretmen gözaltına alındı. Gözaltı işlemleri devam ediyor.

YORUMLAR 9
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk lı ögretmeler ne zaman alınacak
    Cevapla
  • battal gazi 6 yıl önce Şikayet Et
    gerek öğretmen olsun gerekse herhangi bir görevde olsun bu fetöcülerle beraber pkk ve chpkk lılarada sıra gelmesi lazım.
    Cevapla
  • sato 6 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenler için geç bile kalındı
    Cevapla
  • Anadolu Sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız geçen gün TSK ve EMNİYET'deki kripto fetöcülerle mücadelenin büyük bir kararlılıkla devam edileceğini söyledi.Fetö üyeleri ve bylock kullananlar hakkında yakalama kararı bulunan 8000 kişi yurt dışına kaçtı.220 bin bylock kullananların bir çoğuna hala işlem yapılamadı.Tüm fetöcü ve bylokçuların yurt dışına kaçmadan yakalanması için 400 yakın il ve ilçe Başsavcılıklarımızın talimatlarıyla 300 bin polis ve 200 bin jandarma kolluk görevlilerimizin aynı anda yapacağı operasyonla yakalanması fetöcülerin devletimizden ve ülkemizden daha çabuk temizlenmesi için ve hak ettikleri cezaları alması için büyük Türk Milleti adına rica ediyoruz.
    Cevapla
  • AYDIN 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala daha bu alçağın peşmergeliğini yapan var; yazıklar olsun, hem bu devletin ekmeğini ye hem de kalbinden hançerle İ D A M yetiş nerdesin
    Cevapla
  • Gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sınava gerçekten girip kazanan ama atanamayan Öğretmenlere gelsin bu haber inşallah zamanla Adalet yerini bulacak !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık