Kavga anında binlerce lira havaya uçuştu

Vatandaşlar kavgayı bıraktı, paraya koştu. Yaşlı adamın önce arabasına vurdular sonra demir zincirle dövdüler.

GİRİŞ 21.11.2017 13:59 GÜNCELLEME 21.11.2017 16:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bahçelievler'de bir minibüs şoförü, arabasına arkadan çarptığı yaşlı adamı demir zincirle dövdü. Film sahnelerini aratmayan olayda cebinden binlerce lira parası yola savrulan yaşlı adam minibüs şoförüne silah çekti. Çevredeki vatandaşlar yola savrulan paraları toplamaya koştururken yaşanan o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.  

  Bahçelievler'de meydana gelen olay film sahnelerini aratmadı. İddiaya göre, bir minibüs şoförü yaşlı adamın arabasına arkadan çarptı. Kaza sonrası araçtan inen minibüs şoförü ve yanındaki arkadaşı yaşlı adamla tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Minibüs şoförü ve yanındaki arkadaşı yaşlı adamın kafasına demir zincirle vurup darp etmeye başladı.
 
Vatandaşlar kavgayı bıraktı, paraya koştu

Bu sırada kavgayı gören çevredeki vatandaşlar araya girmek istedi ancak başarılı olamadı. Tam bu esnada adamın cebinde bulunan binlerce lira yola saçıldı. Paraların yola saçıldığını gören vatandaşlar kavgayı bırakıp yola koşarak paraları toplamaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu yoldan toplanan paralar yaşlı adama iade edildi.
  Kendisini demir zincirle döven şahsa silah çekti
  Demir zincirle dayak yiyen yaşlı adam yanında bulundurduğu ruhsatlı silahını çekerek minibüs şoförü ve arkadaşına doğrultu. Silaha gören minibüs şoförü ve arkadaşı kaçmak istedi ancak yaşlı adam yakalayarak bırakmadı. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşananlara müdahale etti.
 
Kavga anı saniye saniye kamerada

Yaşanan bu anlar ise çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde minibüs şoförü ve yanındaki arkadaşı yaşlı adamı darp etmeye başlıyor ve ellerindeki zincirle vuruyor. Bu esnada adamın cebindeki paralar yere saçılıyor ve rüzgarında etkisiyle bütün yola dağılıyor. Kavgayı ayırmaya gelen vatandaşlar paraların saçıldığını görünce kavgayı bırakarak yola doğru koşarak paraları toplamaya çalışıyor. Yaşanan arbedenin ardından bir şahıs kaçıyor ancak yaşlı adamın minibüs şoförünü tuttuğu görülüyor.

  “Cebindeki paralar yola savruldu, vatandaşlar topladı”

 Kavgayı ayırmaya gelen Bülent Kabaş yaşanan olayı, "Işıklarda minibüs arkadan arabaya çarpıyor. İki şoför de iniyor. Minibüs şoförü elindeki zincirle adama vuruyor. Daha sonra yaşlı adam silahına davrandı ancak çıkartmadı. Adam daha sonra minibüs şoförünü tuttu bırakmadı. diğer arkadaşları da geldi minibüsçünün ancak alamadılar bırakmadı. Kan her tarafından akıyordu. Cebinde paralar vardı, onlar yola savruldu. Çevredeki vatandaşlar topladı. Silahı da burada bulunan güvenlik arkadaş aldı" diye anlattı.

YORUMLAR 7
  • Lafazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun yaşlı adama. Sın aba kadar silahı çekip vurmamış. Adam silah taşımayı sonuna kadar hak ediyor. Bazı kendini bilmezler gibi değil. Insan hayatı değersiz değildir.. Ana rahminden itibaren Yaratıcı onu ne evrelerden geçiriyor. Analar babalar ne emekler veriyor.
    Cevapla
  • Vénus hottentote 6 yıl önce Şikayet Et
    kul hakkına girmis sen oldun *buhurizade.. simdi düzelt düzeltebilirsen
    Cevapla
  • buhurizade 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim insanımızın şu fırsatçılığı ve kul hakkı bilmemezliğinden nefret ediyorum. rahat rahat yersiniz o topladığınız paraları.
    Cevapla
  • Vénus hottentote 6 yıl önce Şikayet Et
    Millete hakaret etme, kul-hakki yenmedi izle => savrulan paralari toplamis adama teslim etmisler.. video' izle..
    Cevapla
  • Tolga 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben de haberi okumadan atıp tutanlardan nefret ediyorum. Bizim insanımız merhametlidir. Kimsenin kul hakkı yediği yok.''Uzun uğraşlar sonucu yoldan toplanan paralar yaşlı adama iade edildi.''
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    uzun uğraşlar sonucu yoldan toplanan paralar yaşlı adama iade edildi. haberi iyi okuyalım.
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    haberi dogru oku arkadaşım...Paraların yola saçıldığını gören vatandaşlar kavgayı bırakıp yola koşarak paraları toplamaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu yoldan toplanan paralar yaşlı adama iade edildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri