10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, Necmi Talha K. (10), iddiaya göre, yatakta birlikte gördüğü annesi Zeynep K. (40) ve komşusu K.Y. (40) tarafından yastıkla boğularak öldürüldü.

GİRİŞ 22.11.2017 14:25 GÜNCELLEME 22.11.2017 16:18
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Karasu'da Stat Caddesi üzerinde bulunan apartmanın zemin katında oturan 2 çocuk annesi Zeynep K., sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek oğlu Necmi Talha K.'yi yastıkla boğarak öldürdüğünü söyledi. Anne, polise, "Oğlum öldü, evde şu an" dedi. Zeynep K.'nin ifadesinin ardından eve giden polis ve 112 Acil ekibi, hareketsiz halde buldukları çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak minik Necmi Talha, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Yapılan ilk incelemede, çocuğun yastıkla boğulduğu belirlendi. 

"KARIM OLACAK Ş... NEREDE"

Acı haberi alıp hastaneye gelen bir tavuk çiftliğinde çalışan baba İ.K., "Karım olacak ş.... nerede?" diye bağırdı.

 


Polisin gözaltına aldığı Zeynep K., bu kez oğlunu okula gitmediği için öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin çelişkili ifadeler verdiğini belirleyen polis, birlikte olduğunu belirlediği komşusu K.Y.'yi de gözaltına alındı.

"YATAKTA YAKALADIĞI İÇİN"

Zeynep K. daha sonra ifadesini değiştirerek, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y. ile birlikte Necmi Talha'yı öldürdüklerini söyledi. Zeynep K. ile K.Y.'nin sorgusu sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 35
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    ondan sonra kadın hakları
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan belgesellerine bakiyorum mahkum suc islemis idam yemis aradan 16 sene geciyor mahkum kendini dine vermis bambaska insan olmus son karar verilecegi gün tahliye olacagini zannediyor sonuc degismiyor idam o gece infaz ediliyor bence en güzel ceza böyle olmali
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    Anne değil bu canavarın ta kendisi aşağalık kadın...
    Cevapla
  • muamma 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sen muhafaza buyur..insan değil bunlar canavar...
    Cevapla
  • ttttt 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim seni nasıl biliyor ise öyle yapsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi