Zeybekçi: İfadelerim çarpıtıldı!

Ekonomi Bakanlığından, bir gazetede Bakan Nihat Zeybekci'nin, iş adamı Rıza Sarraf'a ilişkin açıklamalarının çarpıtılarak haberleştirildiği bildirildi.

GİRİŞ 23.11.2017 07:12 GÜNCELLEME 23.11.2017 11:24
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Zeybekci’nin bir basın mensubu ile sohbeti sırasındaki bazı açıklamalarının, bugün bir gazetede çarpıtılarak ve Bakan'ın kullanmadığı bazı ifadeler eklenerek haberleştirildiği kaydedildi.

Zeybekci'nin, haberi kaleme alan basın mensubuna "Söz konusu kişinin (Rıza Sarraf) sözde itiraflarının ve açıklamalarının hiçbir önem taşımadığını, bunlara bir değer atfedilmemesi gerektiğini, olaya konu işlemlerin Halkbank tarafından legal şekilde yapılması nedeniyle bu tür ifade ve açıklamaların Türkiye’ye hiçbir zarar vermeyeceğini" aktardığı belirtilen açıklamada, "Ekonomi Bakanı Zeybekci, hiç kimsenin şahsı için kullanmayacağı haberin başlığındaki ifadeleri, adı geçen şahıs için de kullanmamıştır." görüşüne yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 53
  • davut 6 yıl önce Şikayet Et
    uretim gucumuze, egitim seviyemize bakarsaniz asgari ucretin 100 dolar, memur maasinin 200 dolar olmasi lazim. Luks arabalar, telefonlar, yollar hep hayal olmali. Ama hepsi var peki fazladan gelen para kimin parasi? Batinin parasi. Bi kere de sorun kendinize tarim yok sanayi yok teknoloji hic yok nereden geliyor bu degirmenin suyu deyin. Amerikayla mucadele edeceksen ya kore gibi uretimin, ya rusya gibi silahin petrolun, ya finlandiya gibi egitimin olacak.. Ilaci, telefonu gectim samani bile adamlar veriyor borcla..
    Cevapla
  • NURİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Aramızdaki hainler belli oluyor. Bunlar iyi aile çocuklarıdır!!!!!!
    Cevapla
  • Ofli 6 yıl önce Şikayet Et
    Darbeyi amerika yaptı demiyormuyuz, İncirlik ten kalkan uçaklar destek verdi demiyormuyuz. Bir dava da türkiye açsın amerikaya; türkiyede darbe ye yardımcı olmaktan türkiyenin zararlarının tazmini için söyle bi 50 milyar dolarlık bir dava açsın türkiye savcıları. Aynı sarraf davasında Amerikalıların yaptığı gibi...
    Cevapla
  • serder 6 yıl önce Şikayet Et
    sarraf davası balondan ibaret davanın sonuçları Türkiye’yi bağlamaz. korku yaymaya çalışan abd balonunu patlatırlar senin.
    Cevapla
  • yerli 6 yıl önce Şikayet Et
    kafanızı kumdan çıkarın ya.... abd daha önce milyarlarca ceza kesmiş ve ödemişler....
    Cevapla
  • hatice 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan ve Binali hariç siyasetçilere güvenemiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu