İETT Genel Müdürü görevden alındı!

Kadir Topbaş'ın istifasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mevlüt Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecen'i görevden aldı.

GİRİŞ 24.11.2017 16:33 GÜNCELLEME 24.11.2017 16:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecen’i görevden aldı.

İBB BAŞKANI UYSAL'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecen'i başta metrobüs olmak üzere İETT'ye gelen şikayetler üzerine görevden aldıklarını belirterek, "Arkadaşımızın bugüne kadar muhakkak ki güzel hizmetleri oldu ama eksik kaldığını düşündüğümüz için değiştirdik. İnşallah o şikayetleri daha aza indirecek yeni bir arkadaşımızı görevlendireceğiz" dedi. Uysal, önümüzdeki dönemde de görevden almaların devam edeceğinin sinyalini verdi.

Mevlüt Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi (İSMEK) öğretmenlerine Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yemek verdi.

 

 

Mevlüt Uysal, programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İETT Genel Müdürü Arif Emecen'in görevden alınmasıyla ilgili bir soru üzerine Başkan Uysal, "Büyükşehir'de göreve geldikten sonra prensibimiz şuydu; 'Herkes ile çalışabiliriz, eksiğini gördüğümüz, yavaş olduğunuz düşündüğümüz veya uyumda sıkıntı yaşadıklarımıza o zaman bakarız' demiştik. Büyükşehir'de en fazla şikayet nereden geliyor derseniz metrobüslerden ve İETT'den. Arkadaşımızın bugüne kadar muhakkak ki güzel hizmetleri olda ama eksik kaldığını düşünüyoruz. değiştirdik. İnşallah o şikayetleri daha aza indirecek yeni bir arkadaşımızı görevlendireceğiz" şeklinde yanıt verdi.

İETT MÜDÜRLÜĞÜ'NE GELECEK KİŞİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Yerine gelen kişinin belli olup olmadığıyla ilgili bir soruya ise Uysal, henüz bir isim üzerinde karar vermediklerini değerlendirmelerin ardından karar vereceklerini söyledi.

"HER HALÜKARDA DEĞİŞİKLİK OLACAK"

Başka görevden almaların olup olmayacağı üzerine bir soruyu da Mevlüt Uysal, şu şekilde yanıtladı:

"Önümüzdeki sürüçte eğer eksik gördüğümüz varsa, işini çok iyi yapıyordur ama amiriyle problemi vardır. O tür şeylerde de her halükarda değişiklik olacak. Şunlar şunlar değişecek diye bir kararımız yok. Önümüzdeki süreçte çalışma arkadaşlarımızla yola devam edip etmeyeceğimize o şekilde bakacağız. İETT Genel Müdürümüzü de anlaşmazlıklardan daha ziyade gelen şikayetlerden dolayı böyle bir tasarruflarda bulundu."

ARİF EMECEN KİMDİR?

Arif Emecen, Fırat Üniversitesi Elektrik Mühendisliği'nden mezun oldu. 1986-1995 yılları arasında TEDAŞ, 1995-2000 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2000-2005 yılları arasında İstanbul Büyükşehir, 2005-2014 yılları arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesinde çalıştı.

Arif Emecen, 2014-2016 yılları arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yaptı. Mayıs 2016'da İETT Genel Müdürü olarak atandı.

YORUMLAR 15
  • Kayı boyu 6 yıl önce Şikayet Et
    Minibüsleri kayıt altına alma di. Otobüs münübüs fiyat ayrımına bir son vermedi. Otobüs münübüs odaklı bir sistem kurmak istemedi.
    Cevapla
  • anı 6 yıl önce Şikayet Et
    yerinde bir karar
    Cevapla
  • Serpil 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi ekibiyle verimli çalışır yenilenme gerekli her şey yavaşlamış sanki hizmet açısından...
    Cevapla
  • MALATYALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok efendi ve dürüst bir bürokrat idi. Hayırlara vesile olsun. Malatya dan tanırım. Aynı zamanda çalışkandı. Bundan sonra şikayet gelmez!
    Cevapla
  • iett rezalet 6 yıl önce Şikayet Et
    baya çalışmış hocam o yüzden istanbuldaki iett ulaşım sistemi berbat insanlar koyun sürüsü gibi yolculuk yapıyor üstelik sürekli zam üstüne zam geliyor ulaşıma
    Cevapla
  • Bilocan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım,el altından birilerinin karalama ,kripto işleri olabilir diye çok dikkatli olmak lazım..Verdiğiniz karar doğru ise helel olsun elinize sağlık..Biliyorsunuz hainler her kılığa girebiliyor..İşiniz rastgelsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!