Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Kara Cuma tepkisi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, alışveriş çılgınlığı olarak bilinen Kara Cuma (Black Friday) için Twitter'dan tepkisini gösterdi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Kara Cuma tepkisi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Kara Cuma tepkisi
GİRİŞ 24.11.2017 16:39 GÜNCELLEME 24.11.2017 16:39
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, bütün dünyada alışveriş çılgınlığına sahne olan Kara Cuma (Black Friday) tanımına Twitter'dan tepki gösterdi.

Yerlikaya, Twitter paylaşımında "Nedir bu Kara Cuma, neden Cuma? Aydınlık bereket bayramdır Cuma, huzurdur Cuma, güneşin doğduğu en güzel gündür Cuma, neyin algısı yapılıyor bu özel günde, neyin operasyonu yapılıyor?" diye yazdı.

 

 

YORUMLAR 125
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz Müslüman bir ülkeyiz kara cumada nedir ABD oyunudur bes on kuruş için size yaptırıyorlar oyuna gelmeyin Allah bizimledir
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların mübarek gününü bu şekilde ifade eden hiristiyan aleminin karalar yüzlerine çalınsın.Bu mubarek günün aydınlığı gözlerini karartsın.
    Cevapla
  • beytullah 6 yıl önce Şikayet Et
    ben ülkemizde kara cuma reklamı propagandası yapan tüm sanal ve alışveriş mağazalarını kınıyorum. bunu bizim dinimizi bizim üzerimizden karalama kampanyası olarak ve insanları mağazalara yönlendirip cumamızı engellemek olarak görüyorum ben imanımı dinimi benim için kutsal olan cuma günümü ordaki indirim için karalayacak değilim bende bugünü KARA CUMARTESİ (yahudilerin) yarını KARA PAZAR (hiristiyanların)olarak seçiyorum bizdeki duyarlı iş adamlarımızın markalarımızın bu iki günde KARA CUMARTESİ KARA PAZAR indirimi yapmasını isterdim kısasa kısas.
    Cevapla
  • JAN TİGUJ 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerek Türkiye'de gerekse Kıbrıs'ta yapılmış olan Black Friday uygulamasi,neden Kara Cuma başka bir gün değil bu uygulamanin altında ne yatıyor milletimiz ucuz veya kampanyalı diye alışverişini yapıyor ama ne anlama geldiğini ve perde arkasına hiç bakmıyor,devam edin böyle !!!
    Cevapla
  • Adanamerkez 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde yüz haklı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor