Plakası 34 AKP 34 olan arabaya rekor fiyat biçti

lhan Dişli, piyasa değeri yaklaşık 30 bin TL olan otomobilini, ’34 AKP 34’ plakası nedeniyle 500 bin liraya satışa çıkardı.

Plakası 34 AKP 34 olan arabaya rekor fiyat biçti
Plakası 34 AKP 34 olan arabaya rekor fiyat biçti
GİRİŞ 29.11.2017 11:57 GÜNCELLEME 29.11.2017 11:58
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

lhan Dişli, ’34 AKP 34’ 2013 yılında 20 bin liraya satın aldığı 1997 model 383 bin kilometrede olan Mercedes C-180 model LPG’li otomobilini satışa çıkardı. Otomobilinin şu anki değerinin yaklaşık 30 bin lira olduğunu belirten İlhan Dişli, "Aracın kendisinden hariç plakasının değeri var. Şu an otomobilin piyasa değeri 30 bin lira. Plaka AK Parti’nin ismini anımsattığı için ülkemizde birçok taliplileri oldu. Ben de AK Parti’nin gönüllüsüyüm. İşadamları ve politikacılardan olsun çok isteyenler var. 250 bin lirayı gördü vermedim. 500 bin lira veren olursa aracı verebilirim. Bu süreçte arsa, ev veren kendi aracını vermek isteyen oldu" dedi.

İlhan Dişli otomobilinin LPG’li ve otomatik vites olduğunu ifade ederek, "Plakanın başı ve sonu da İstanbul’u temsil ettiği için ayrı bir önem taşıyor. Bu aracı aldığım kişi de aynı parti sevdasındaydı. Nasip olursa satarız. Partinin simgesini taşıyan plaka olduğu için araç tavan yaptı. Otomobili kullanırken de vatandaşlar çok ilgi gösteriyor. İstanbul’da otobanda durdurup fotoğraf çektirmek isteyenler de oldu. Bu gönül ve sevda işidir. Bu plakanın bende olmasından dolayı ayrı bir gurur duyuyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 41
  • İhl 6 yıl önce Şikayet Et
    Dişli birine benziyor İnmez Fiat
    Cevapla
  • Hadi be 6 yıl önce Şikayet Et
    Alan memnun satan memnun elestiri yapanlara da bal yemek duser.
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Rantiye olur da bu kadar değil be ,
    Cevapla
  • Yistif - Rize 6 yıl önce Şikayet Et
    Sat bakalım say, yakında maliye kapına dayanır gelir vergisinden dolayı.500 den aşağı vermem de sen. Aldığın fiyat belli, sattığın ve satacak olduğun fiyat da ortada. Al sana milli piyango gelirinden gelen kar oranını. Yani maliye senden araç satışı yaptığında en az 200.000 TL gelir vergisi alır koçum bilgin olsun... Geçmiş olsun...
    Cevapla
  • yorumm 6 yıl önce Şikayet Et
    :)))) çok güldüm ama maliye bir takarsa dediğin gibi takır takır alır o parayı :)))
    Cevapla
  • Alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok değil.. 500 bin az para.. 2 tirilyon eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!