CHP'den geri adım! Savcılıkta işimiz yok

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili olarak "Sayın genel başkanımızın bu bir suçtur diye değerlendirmesi var mı? Bizim savcılıkta işimiz yok" dedi.

CHP'den geri adım! Savcılıkta işimiz yok
CHP'den geri adım! Savcılıkta işimiz yok
GİRİŞ 29.11.2017 15:27 GÜNCELLEME 29.11.2017 17:07
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Parti Meclisi toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili olarak partisinin yarın araştırma önergesi vereceğini söyledi.

Tezcan'ın açıklamaları şu şekilde:

KILIÇDAROĞLU'NUN BU BİR SUÇTUR DİYE BİR DEĞERLENDİRMESİ VAR MI?

Kendilerine "Suç duyurusunda bulunun" dendiğini hatırlatan Tezcan, 

"Arkadaşlar, sayın genel başkanımız ilk günden bu yana bu bir suçtur, suç işlenmiştir diye ifadesi var mı? Böyle bir değerlendirmesi var mı? Bizim savcılıkta işimiz yok. Sayın Genel Başkan, hiçbir zaman bugüne kadar 'suçtur ya da değildir' diye söylemedi. Böyle bir beyanı yoktur. Suç ekseninde bir değerlendirme yapılmamıştır." dedi.

"BELGELER ZAMANI GELİNCE TABİ Kİ PAYLAŞILIR AMA TBMM ÖNCE BİR ARAŞTIRSIN" 

Tezcan, "Belgeler zamanı gelince tabi ki paylaşılır ama TBMM önce bir araştırsın. " dedi. 

 

SAVCILIĞA GİT ÇAĞRISI YAPILMIŞTI

Grup toplantısındaki şovun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı ve AK Parti yetkilileri, Kılıçdaroğlu'na "belgeleri savcılığa verip suç duyurusunda bulunması" yönünde çağrı yapmıştı.

ERDOĞAN CEVAP VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Dün şahsımın ve iddialarda ismi geçen arkadaşlarımızın avukatı açıklama yaptı bu açıklamada iddialar yalanlanarak belge olduğu öne sürülen kağıtların savcılığa verilmesi çağrısında bulunuldu. 1 saat öncesine kadar sordum henüz bu yönde gelişme olmadığını dediler. Onları kürsüden sallamayı bırak milletimizle ve ilgili mercilerle paylaş git savcılığa teslim et.

Bu beş isim, asla o zikrettiği şirkete veya yere para göndermiş de değil. Tam aksine, mevcut şirketlerini satmaları sebebiyle onlara para geldi, oraya para gitmedi." 

Buradaki tek sorun, ortada bu zatın iddia ettiği gibi yurt dışına giden tek kuruş para olmayışıdır. Belki anlamamış diye bu zat için bir kez daha tekrarlıyorum, iddia edildiği gibi yurt dışına giden tek kuruş yok. Dolayısıyla bu zatın söylediği yalan mı, yalan. Bu zat bir kez daha müfteri durumuna düştü mü, düştü. Peki, bu durum karşısında yüzü kızaracak mı? Hiç sanmıyorum. Maşallah kendisinde manda derisi gibi yüz var."

YORUMLAR 230
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Çark çark çark...
    Cevapla
  • M.Keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde sizi adam yerine koyup ciddiye almamıştık zaten..
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    şuç değil madem niye insanların onuruna saldırıyorsun? iftiranın da bir bedeli olmalı...
    Cevapla
  • özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    IQ testinden geçemeyecek kişilerin yazılarının hiç bir önemi yoktur.
    Cevapla
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Mit bu sahsi iyi incelesin bu normal degil .Bu oraya kaset kumpasi ile getirildi.Her agzini acmasinda milli ve menfatlerimize zarar verecek aciklamalarda bulunuyor .Fetöyü getirmeye gerek yok bu sahis aynisi ve en tehlikeliside patiye getirtilmis hain.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar