İstanbul Ataşehir'de çatışma!

Ataşehir'de bir markete gelen 3 soyguncu polis ile çatıştı

GİRİŞ 30.11.2017 01:30 GÜNCELLEME 30.11.2017 16:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, saat 20.30 sıralarında Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Hacıbekir Caddesi'nde meydana geldi. Polis ekipleri, daha önce de market soygununa karıştığı belirlenen kişileri teknik ve fiziki takibe aldı. Takip sırasında şüpheli 3 kişi, soygun için girdikleri belirtilen markette, polisi fark edince çıktı. Şüpheliler, teslim ol uyarısında bulunan polise ateşle karşılık verince çatışma çıktı.

Silal sesleri nedeniyle çevredekiler panik ve korkuyla kaçıştılar. Çatışmanın yaşandığı bölgeye takiviye polis ekipleri sevk edildi. Ara sokaklarda yaşanan kovalamaca sırasında polisle çatışan şüphelilerden biri ölü ele geçirildi, diğer 2 kişi ise yakalandı. Çatışma sırasınmda bir polis memuru ise hafif şekilde yaralandı. Yaralı polis memuru, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

İki şüpheli sorgulanmak üzere Emniyete götürüldü.

YORUMLAR 6
  • müslüman 6 yıl önce Şikayet Et
    idamin gelmesi sart yoksa türkiyemiz iyiye gitmez
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kalan ikisinide gebertseydiniz keşke☹️
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık öldürünki ibret olsun yoksa bunlarla artık başedilemiyor
    Cevapla
  • Aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletin bir an önce ruhsatsız olan tüm silahları toplaması lazım 1980 darbesinde Kenan Evren tüm silahları toplamıştı belli bir süre verilir bu süre içinde ruhsatsız silahların teslim edilmesi istenir süre dolduktan sonra yakalanan silah sahiplerine ağır cezalar verilir Türkiye teksas oldu kafası esen soygun yapıyor adam öldürüyor
    Cevapla
  • Hmd 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu sougunculara ağır cezaların verilmesi için TCK nın ilgili maddelerinde yenidem düzenlemeler yapılmalı. Bu gözü dönmüş canilerin teröristlerden bir farkı var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi