İstanbul'da şüpheli taksi alarmı!

İstanbul’da ticari bir taksinin içerisinde üzerlerinde yüklü miktarda ziynet eşyası olduğu iddia edilen 2 şüpheli şahıs, polisi harekete geçirdi.

İstanbul'da şüpheli taksi alarmı!
İstanbul'da şüpheli taksi alarmı!
GİRİŞ 30.11.2017 14:00 GÜNCELLEME 30.11.2017 14:50

Polis ekipleri, Anadolu yakasından Fatih’e kadar kameralardan takip edilen taksiyi bulmak için karayolunun her noktasında ve Vatan Caddesi’nde uygulama yaparak taksileri didik didik aradı. Aramalar sonucu taksiden inerek yaya olarak gittiği öğrenilen şahıslar, kayıplara karıştı.

 


İstanbul’da ticari bir taksinin içerisinde üzerlerinde yüklü miktarda ziynet eşyası olduğu öğrenilen 2 şüpheli şahıs, polis ekiplerini harekete geçirdi. MOBESE kameralarından takip edilen 34 TEY 53 plakalı taksiyi yakalamak için polis ekipleri seferber oldu. İlk olarak Anadolu yakasında görülen taksiyi kameralardan takibe alan polis, karayolunun her noktasında üzerinde uygulama yaparak belirlenen taksiyi bulmaya çalıştı. Fatih Vatan Caddesi üzerinde uygulamalarını artıran polis, gördükleri bütün ticari taksileri tek tek aradı. Alarma geçen ekipler taksinin son olarak Oğuzhan Caddesi üzerinden Millet Caddesine geçtiğini belirledi. Şahısların burada taksiden inerek yaya olarak uzaklaştıkları öğrenildi.

Öte yandan erkek oldukları belirlenen 2 şahsın uzun montlu oldukları, Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı oldukları ve oradan geldikleri belirlendi. Hırsızlık olayını karıştıkları öne sürülen zanlıların üzerlerinde yüklü miktarda ziynet eşyası olduğu iddia edildi.
Polis ekiplerinin bölgedeki çalışması sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü