Valilik açıkladı! Büyük operasyon başlıyor!

Elazığ'da terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle 4 ilçeye bağlı 15 yer 'Özel Güvenli Bölgesi' ilan edildi.

Valilik açıkladı! Büyük operasyon başlıyor!
Valilik açıkladı! Büyük operasyon başlıyor!
GİRİŞ 05.12.2017 15:14 GÜNCELLEME 05.12.2017 17:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından girilmesinde sakınca bulunan, Alacakaya, Arıcak, Karakoçan ve Palu ilçe sınırları içerisindeki 15 ayrı bölgede 07 Aralık 2017-21 Aralık 2017 tarihleri arasında Elazığ Valiliği kararı ile 15 gün süre ile özel güvenlik bölgesi ilan edilmiştir. Halkımızın can ve mal güvenliği için Özel Güvenlik Bölgelerine mülki amir izni olmadan girişler yasaklanmıştır" denildi.

Özel güvenlik bölgesi ilan edilen yerlerin Alacakaya ilçesinde Gortil, Herbite Yaylaları bölgesi, Arıcak ilçesinde Görese 1,2 bölgesi, Karakoçan ilçesinde Gazdağı, Karaboğa Dağları hattı, Dilektaşı Yaylası, Akpınar’ın batısı, Pilavtepe, Koçyiğitler köyünün batısı, Başak Yaylası, Velikan’ın doğusu, Çatılı bölgesi, Palu ilçesinde ise Akdağ, Haydar, Deştibotan Yaylaları bölgelerinin olduğu bildirildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    ..bu böyle 1taburla 3taburla 5taburla olacak iş değil çok çok büyük bir operasyon gerek yoksa bitmez bunlar ....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi