İşte elinde patlayan 'son bombanın' kaynağı!

CHP'nin “Salı günü büyük bomba patlayacak” açıklaması sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belge elinde patladı.

İşte elinde patlayan 'son bombanın' kaynağı!
İşte elinde patlayan 'son bombanın' kaynağı!
GİRİŞ 07.12.2017 11:05 GÜNCELLEME 07.12.2017 11:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in “Salı günü büyük bomba patlayacak” sözleriyle beklentiyi yükselten Kemal Kılıçdaroğlu, "Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması"nda yaptığı konuşmada  “Reza Zarrab'ı da izleyen bu devletin saygın kurumları var. 18 Nisan 2013 tarihinde dönemin başbakanı Erdoğan’ın önüne bilgi notu bırakılır, konusu Reza Zarrab’tır. MİT, 3 sayfalık bilgi notu bırakılır” dedi.

"MİT UYARDI"

Kılıçdaroğlu, "MİT’in, 17-25 Aralık’tan 9 ay önce Erdoğan’ı, Reza Zarrab ile Zafer Çağlayan ve Muammer Güler arasındaki ilişkilerin ortaya çıkması halinde hükümet aleyhine kullanılabileceği konusunda uyardığını" iddia etti.

HABER ESKİ

Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği, "MİT'in Erdoğan'ı Zarrab konusunda uyardığı" iddiasının yeni olmadığı ortaya çıktı.

Haber, 17- 25 Aralık'tan 10 gün sonra T24 haber sitesinde Arzu Yıldız imzasıyla “MİT 8 ay önce yazmış; bakanların Zarrab’la ilişkisi ortaya çıkarsa!...” başlığıyla yayınlanmış. 

 

 

HABERİ YAPAN FETÖ'CÜ GAZETECİ FİRARDA!

Abdulkadir Selvi, Hürriyet gazetesindeki köşesinde, Arzu Yıldız'ın kim olduğu hakkında çarpıcı bilgiler verdi.  

İşte Selvi'nin yazısının ilgili kısmı:

Arzu Yıldız kim? Telefonunda ByLock çıkan, FETÖ’nün firari gazetecilerinden. Şu sıralarda ABD’deki Zarrab davasını yayınlamakla meşgul. Adem Yavuz Arslan, Tuncay Opçin ve Fuat Avni ya da Said Sefa gibi. Kemal Bey hatırlamaz ama Ergenekon mağdurlarının Taraf gazetesindeki operasyonel haberlerinden tanıdığı bir gazeteci. Yani demem o ki, Kemal Bey’in “büyük bomba”sının kaynağı FETÖ’cü firari bir gazetecinin haberi...

MİT, REZA ZARRAB'IN KILIÇDAROĞLU'NA AÇTIĞI DAVAYA CEVAP GÖNDERDİ

Reza Zarrab'ın 2014 yılında Kılıçdaroğlu hakkında ''hakaret" ve ''iftira'' iddiasıyla açtığı tazminat davasına bakan İstanbul 9. Asliye Hukuk Mahkemesi, Zarrab'la ilgili Başbakanlık'a sunulan bir rapor olup olmadığının MİT'e sorulmasına karar vermişti. Talep üzerine MİT'in mahkemeye gönderdiği yazı, 10 Mart 2015 tarihinde yapılan duruşmada okunmuştu.

MİT'in cevap yazısında, ''Reza Zarrab'ın suç işlediğine dair tespitleri havi teşkilat tarafından hazırlanarak Başbakanlık makamına sunulan bir raporun bulunmadığı'' belirtilmişti.

FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINAN AVUKATI MAHKEMEDEYDİ

Söz konusu duruşmada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'de hazır bulunmuştu.( FETÖ iddialarıyla ilgili olarak gözaltına alınan Celal Çelik, yurt dışına çıkış yasağından oluşan adli kontrol tedbiri konularak serbest bırakılmıştı)

BİLE BİLE NEDEN KULLANDI!

Selvi, Kılıçdaroğlu'nun üzerine atladığı uydurma belgenin MİT’ten ihraç edilen FETÖ’cüler tarafından hazırlandığını yazdı. 

İşte o kısım:

"3 yıl önce yaşanan bu durumu en iyi Kemal Bey’in bilmesi lazım. Peki bile bile niye kullandı? Orasını bilmem. Ama Kemal Bey’e bir tüyo vereyim. 

MİT tarafından Başbakanlığa gönderildiği iddia edilen yazı, MİT’ten ihraç edilen FETÖ’cüler tarafından hazırlanmış. Biliyorsunuz, MİT’ten 250 FETÖ’cü ihraç edilmişti. Bu yazıyı hazırlayanlar da ihraç edilenler arasında. Yani MİT’teki FETÖ’cü hazırlamış, FETÖ’cü gazeteci yayınlamış, Kemal Bey de bunun üstüne atlamış."

YORUMLAR 15
  • v.ali 6 yıl önce Şikayet Et
    adı üstünde adam dersimli her dersimli gibi oda vazifesini yapıyor.kaye tabi ki tünel işi devletin altını oyma ne olacak ?tabiki elyapımı yerleştime işi varmı bundan daha hayırlı iş .
    Cevapla
  • adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    dadaşa sormuşlar, kamil'i mi seversin, Kemal'i mi? dadaş kemal i demiş. niye demişler, kamil bir yalan söyler, bir doğru söyler, ama kemal böyle değil hep yalan söyler beni hiç yormaz demiş.
    Cevapla
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ingiliz kemal ne oldu ?
    Cevapla
  • şalgam 6 yıl önce Şikayet Et
    içerde dışarda düşman bitmiyoki işte
    Cevapla
  • kayra-keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin başbelası sahte kabadayısı kemal amca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankasından Türkiye açıklaması! Anlaşmanın detayları paylaşıldı
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!