FETÖ'nün yeniden yapılanma planı çökertildi

FETÖ elebaşısı Gülen'in yeğeni Selman Gülen'in de (33) yakalandığı operasyonun detayları ortaya çıktı.

FETÖ'nün yeniden yapılanma planı çökertildi
FETÖ'nün yeniden yapılanma planı çökertildi
GİRİŞ 08.12.2017 05:54 GÜNCELLEME 08.12.2017 09:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankara Emniyeti'nin önceki gün düzenlediği ve FETÖ elebaşısı Gülen'in yeğeni Selman Gülen'in de (33) yakalandığı operasyonun detaylarına SABAH ulaştı. Gülen'in Yenimahalle ilçesinde gaybubet evinde saklandığı öğrenildi.

ANKARA'YI YENİDEN AYAĞA KALDIRMA GÖREVİ

Operasyonun 6 aylık takip sonrasında düzenlendiği ve örgütün mahrem yapısını ortaya çıkarmaya yönelik operasyonda yeğen Gülen'in FETÖ'yü Ankara'da yeniden ayağa kaldırma organizasyonunda önemli görev üstlendiği ortaya çıktı.

Operasyonda 25 gaybubet evi ve bu evlerle ilişkili sivil yapıda görevli 87 örgüt üyesi tek tek tespit edildi. Sivil yapıdakilerin ikamet ettiği 48 adresde belirlendi.

Gülen'in örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu, Bank Asya'ya talimat üzerine para yatırdığı, bir dönem FETÖ'nün yapılanma kurmak için zorlandığı ülkelerden biri olan Rusya'da üst düzey sorumlu olarak faaliyet yürüttüğü öğrenildi. Selman Gülen'in FETÖ şirketleri arasında bulunan Kaynak Holding'de SGK kaydı olduğu ortaya çıktı.

KPSS HIRSIZLARINA HAPİS 

Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen FETÖ'nün KPSS sınavı hırsızlığına ilişkin 9 kişinin yargılandığı dava tamamlandı. Mahkeme sanıklara, 6 yıl üçer ay hapis cezası verdi.

YORUMLAR 7
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam.
    Cevapla
  • Neco 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş dersaneler kapatıldı ama bu adamlar durmuyor ve evlerinde ders vermek adı altında aileler ve çocukların beynini yıkamaya devam ediyorlar, devlet biran önce önlem almaz ise bu sefer daha büyük sorunlar bizleri bekliyor. Ama nafile şöyle illere bakın fetöcü yapıdan kaç kişi illeri terk etmiş durumda. Birçoğu yerinden kıpırdaıp değil. Hummalı bir çalışma içerisindeler. Hepsininde ağzında aynı laf ailemiz bakıyor, ama araştırılsın geçimlerini nasıl sağlıyorlar.ortaya şu çıkacak yapıyı illerde tekrar oluşturmuş durumdalar.
    Cevapla
  • Okuyucu 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadar soru çal o kadar insanın hakkına gir sonuç 6 yıl 3 ay hapis.
    Cevapla
  • kırık kalp 6 yıl önce Şikayet Et
    senden nefret ediyorum diyecem ama sen ona bile layık deyilsin iblis
    Cevapla
  • sevcan inegöl 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam aleminin şu sıkıntılı halinde siz de kendi ana vatanınıza,dindaşlarınıza,halkınıza ihanet peşinde misiniz hala.Rabbim sen şahitsin.. Bunların islahı mümkün değilse kahreyle...Kahreyle..kahreyle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı