Büyük skandal! Kılıçdaroğlu bakın kimlerle görüştü

4 günlüğüne İngiltere'ye giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşmeler dikkat çekti.

Büyük skandal! Kılıçdaroğlu bakın kimlerle görüştü
Büyük skandal! Kılıçdaroğlu bakın kimlerle görüştü
GİRİŞ 08.12.2017 17:37 GÜNCELLEME 08.12.2017 17:37
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

İngiltere'de PKK terör örgütü ve HDP'nin İngiltere temsilciliği olarak bilinen ve Kılıçdaroğlu tarafından CHP İngiltere’nin başkanlığına getirilen Hasan Dikme’nin hazırladığı programla ziyaretlerini yapan CHP heyeti ve Kemal Kılıçdaroğlu büyük bir skandala imza attı.

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu daha önceki Londra ziyaretlerinde PKK terör örgütü ile görüşmelerini ve ortak çalışmalarını CEFTUS Başkanı İbrahim Doğuş ve Centre for Kurdish Progress başkanı Raife Aytek ile gerçeleştirdiler. İbrahim Doğuş ve Raife Aytek’in PYD terör örgütü lideri Salih Muslim’e kadar birçok PKK terör örgütü üyeleri ile İngiltere Parlamentosunda düzenledikleri toplantılar ve etkinliklerle tanınmakta.

 


CHP İngiltere Başkanı ve Ceftus PKK temsilciliğinde görev alıp birçok saha çalışmalarında bulunmuş olan Hasan Dikme, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önceki Londra ziyaretinde PKK terör örgütü temsilciliği Ceftus Başkanı İbrahim Doğuş’un düzenlemiş olduğu İngiltere Parlamentosundaki programında bir araya getirmiş ortak çalışmalar yapmışlardır. Söz konusu buluşma Londra’da yaşayan samimi Atatürkçü CHP tabanında büyük tepki görmüştü.

Ayrıca CHP İngiltere teşkilatı tarafından düzenlenen yemeğe katılan Kılıçdaroğlu toplum tarafından açıkça PKK İngiltere finansörlerinden olarak bilinen İbrahim Uzun gibi birçok Ceftus Ödüllü kişi tarafından karşılandığı PKK ve CHP yanlısı haber kaynaklarına düşmüştür.

Dikkat çeken diğer bir nokta ise Kılıçdaroğlu'nun burada yaptığı konuşmanın PKK Terör Örgütünün Londra yayın organı olarak bilinen Dem Radyo tarafından salondan görüntülü canlı yayın olarak verilmesi.

Skandal yemekten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İngiltere ziyaretinde 7 Aralık Perşembe günü iki farklı görüşmesi CHP nin İngiltere programını PKK terör örgütü mü hazırlıyor dedirtti.

Kılıçdaroğlu, PKK terör Örgütüne yakınlığı ve açık desteği ile birlikte İngiltere’de PKK’nın terör listesinden çıkarılması ve Terörist başı A. Öcalan’a özgürlük adı altında PKK destekçisi ve saha çalışması yapan İşçi Partisi Lideri birlikte bir araya geldi.

Cumhuriyetten gazetesi kaynağından alınan habere göre:
Kılıçdaroğlu, Corbyn’in Kürt sorunu ile ilgili sorusu üzerine de “Kürt sorununu demokrasi ve özgürlük sorunu olarak görüyoruz ve bunun bu çerçevede çözüme kavuşturulmasını savunuyoruz” diyerek PKK nın sözcülüğünü yaparak PKK destekcisi İşçi Partisinin duymak istediklerini söylemiştir.
CHP nin Kamuoyuna Düşünce Kuruluşu olarak göstermeye çalıştığı Democratic Progressive Institute (DPI) de aynı şekilde PKK nın İngiltere Temsilciliği olarak bilinmesinin ötesinde başkanlığını PKK terör örgütü lideri Terör suçlusu bebek katili A. Öcalan’ın yasal/avukat takım üyesi (Öcalan’s legal team member) olarak bilinen PKK lı Kerim Yıldız başkanlığında faaliyet göstermektedir. 

YORUMLAR 161
  • Macit 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemen icabına bakılmalı.Dokunulmazlığı kaldırılıp yargılanmalıdır.
    Cevapla
  • Macit 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemen icabına bakılmalı.Dokunulmazlığı alınıp yargılanmalıdır.
    Cevapla
  • tuna 6 yıl önce Şikayet Et
    bunu yayın duymayan yok görmeyen de kalmasın lütfen görünce inanirlar belki
    Cevapla
  • ekin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl devlet anlayışı bu şahıs remen dış mihraplara ve pkk ile işbirliği içinde ve bunu da pişkin pişkin yapıyor.Bu şahısın amacı bir an önce tespit edilmeli.Amaç hükümeti devirmek değil gibi türkiye cumhuriyetini param parça yapmak.Geç kalmadın tespit hızlandırılmalı.Bu şahısın akıl hocaları ve o hocaların localarına şanlı türk bayragı dikilmeli
    Cevapla
  • MS uzatalım 6 yıl önce Şikayet Et
    İhanetin belgesi olmaz Mumum ömrü belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar