Bakanlık açıkladı! Kutsal emanetler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı: "Kutsal emanetlerin güvenliğinin ihaleyi kazanacak firmaya teslim edileceği bilgisi gerçek dışıdır" denildi.

Bakanlık açıkladı! Kutsal emanetler...
Bakanlık açıkladı! Kutsal emanetler...
GİRİŞ 10.12.2017 14:22 GÜNCELLEME 10.12.2017 14:22

Kültür ve Turizm Bakanlığından "Müze ve ören yerleri gişelerinin işletilmesi işi" ihalesine yönelik sosyal medyada yer alan ve gerçeği yansıtmayan bazı paylaşımlara ilişkin açıklama yapıldı. İhalenin konusunun, müze ve ören yerlerinin gişelerinin işletilmesinden ibaret olduğunu belirten bakanlık tarafından, "İhaleyi kazanacak firmanın ve personelinin müze ve ören yerlerimizin gişe dışındaki alanlarında herhangi bir yetki ve sorumluluğu olmayacaktır.

İHALEYE YÖNELİK SÜREÇ TAMAMLANMADI

Kutsal emanetlerin güvenliğinin ihaleyi kazanacak firmaya teslim edileceği bilgisi tamamen gerçek dışıdır. İhaleye yönelik süreç henüz tamamlanmamıştır. Bakanlık tarafından ihaleye katılan herhangi bir firma ile sözleşme imzalanmamıştır. Sosyal medya paylaşımlarındaki bilgilerin aksine yapılan ihaleye şartname gereği yabancı firmalar katılamamışlardır. İhaleye yönelik süreç, içinde bulunduğumuz bu hassas dönemin tüm gerekleri ve ülkemiz menfaatleri dikkate alınarak yürütülmektedir" ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!