Son dakika: New York'ta patlama meydana geldi! Ölü, yaralı var mı?

New York Polis Departmanı tarafından Twitter'dan son dakika açıklaması gerçekleştirildi. Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Manhattan'da henüz bilinmeyen bir sebeple bir patlama meydana geldiği tespit edildi. Yine aynı açıklamaya göre A,C ve E terminallerinin boşaltıldığını bildirildi. Peki, patlamanın sonrasında ölü ya da yaralı var mı? İşte, en son gelişmeler...

Son dakika: New York'ta patlama meydana geldi! Ölü, yaralı var mı?
Son dakika: New York'ta patlama meydana geldi! Ölü, yaralı var mı?
GİRİŞ 11.12.2017 08:42 GÜNCELLEME 12.12.2017 08:42

New York polisi tarafından, Manhattan'da sebebi henüz bilinmeyen bir patlama gerçekleştiği duyurusunda bulunuldu. New York medyasında Manhattan'daki bir otobüs terminalinde patlama olduğu ifadesi yer alıyor. Patlamanın Times Meydanı yakınlarındaki bir otobüs terminalinde gerçekleştiği belirtildi. Reuters haber ajansı, New York itfaiyesinin liman bölgesinde bir yangına müdahale ettiğini ifade etti. Meydana gelen patlamanın 8. cadde, 42. sokakta gerçekleştiği bildirildi.

Son dakika... New Yorkta patlama

Reuters haber ajansı, birkaç kişinin yaralandığı olay sonunda bir şüphelinin yakalandığını bildiriyor. Reuters ayrıca, bazı metro ve tren hatlarının tahliye edildiğini bildiriyor.

Uluslararası haber ajansları ve dünyanın en büyük yayın organları, gelişmeyi son dakika koduyla duyurdu. Birçok televizyon kanalı, olay yerinden canlı yayın yapıyor.

Son dakika... New Yorkta patlama

TERMİNAL İLE METRO HATTI ARASINDAKİ GEÇİTTE BORU TİPİ BOMBA!

Olayda yaralananlar olduğu belirtildi. Patlamanın otobüs terminaliyle metro hattı arasındaki geçitte boru tipi bir bomba nedeniyle yaşandığı bildirildi.

1 KİŞİ GÖZALTINDA, BAZI METRO HATLARI GEÇİCİ OLARAK BOŞALTILDI

Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. New York'taki bazı metro hatlarının geçici olarak boşaltıldığı belirtildi.

İŞTE, NEW YORK'TAKİ PATLAMA SONRASI GÖRÜNTÜLER...

Son dakika... New York'ta patlama!

Son dakika... New York'ta patlama!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?