Vahşice öldürülmüştü... Annesi fenalaştı

İstanbul Şile'deki evinde başına beyzbol sopası ile vurularak ve bıçaklanarak öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Balıkesir'in Gönen ilçesinde toprağa verildi.

GİRİŞ 13.12.2017 14:25 GÜNCELLEME 13.12.2017 16:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet, Ankara Ayazı filmlerinin de aralarında bulunduğu 49 dizi ve filmin yönetmeni, ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un (58) cenazesi Gönen'in Gündoğan Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Cenaze, burada alınan helalliğin ardından Gündoğan Yeni Camii'ne getirildi. Ünlü yönetmenin annesi Fatma Uzun, oğlunun cenazesi helallik alınmak üzere eve getirildiği esnada fenalaştı. Anneyi yakınları teskin etti.



İş arkadaşlarından görüntü yönetmeni Bülent Terzioğlu, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Yeri dolmayacak, ağabeyimiz, babamızdı sette. İnanılmaz bir insandı. Allah mekanını cennet etsin" dedi. Uzun, İstanbul'daki iş arkadaşlarının yanı sıra mahalle halkı ve akrabalarının da katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

YORUMLAR 1
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    bu cinayetlerin sonu gelmez,çünkü ceza yok.sen öldür biz seni besleriz kanunları var.kısas yapın bakın kaç kişi cinayet işleyebiliyor.akli dengesi yerinde olan kolay kolay cinayet işleyemez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı