Kılıçdaroğlu ve 4 vekil hakkında fezleke!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP'li vekiller Özgür Özel, Sezgin Tanrıkulu ve HDP'li Sibel Yiğitalp hakkında fezleke hazırlandı.

Kılıçdaroğlu ve 4 vekil hakkında fezleke!
Kılıçdaroğlu ve 4 vekil hakkında fezleke!
GİRİŞ 13.12.2017 16:18 GÜNCELLEME 13.12.2017 17:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkındaki fezlekenin, 12 Eylül 2017'de ulusal bir kanalda referanduma ilişkin beyanları nedeniyle Yüksek Seçim Kurulu'nun şikayetiyle hazırlandığı belirtildi.

 


 

AA'nın aktardığına göre, CHP Grup Başkanvekili Özel hakkında, TBMM personelinin bilgisayar kasasını sökerek Genel Kurul'da teşhir ettiği, CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu hakkında, Silahlı İnsansız Hava Aracı ile sivillerin vurulduğu iddiaları nedeniyle fezleke oluşturulduğu ifade edildi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Yiğitalp için de sosyal medya hesabındaki paylaşımları nedeniyle fezleke hazırlandığı bildirildi.

HDP'Lİ BAŞARAN HAKKINDA DA SORUŞTURMA İZNİ

Açıklamada, ayrıca HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran'ın 27 Ağustos 2017'de partisinin Antalya İl Başkanlığındaki açıklamalarına ilişkin, TCK'nın "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlamalarını içeren 301. maddesi uyarınca soruşturma başlatılması için Adalet Bakanlığı'ndan izin talep edildiği belirtildi.

Fezlekelerin, TBMM'ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığı'na gönderildiği kaydedildi.

YORUMLAR 12
  • saga 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin içindeki emperyalizme ve onun uşağı durumuna olan PKK ve Ermenilere hizmet eden milletvekilleri aslında 90-100 yıl sonraya mesaj veriyorlar. 100 yıl sonra Kürtleri katlettiler jenosit uyguladılar inanmazsanız milletvekillerinin meclis ve dışarıdaki sözlerine bakın diyerek TC'yi suçlamaya çalışacak argümanları hazırlıyorlar.
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanimiza hakaret eden kiside ahlak namus seref haysiyet ve onur yoktur.
    Cevapla
  • denizkurdu 6 yıl önce Şikayet Et
    sonun başlangıcı...
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunları idam etseniz bile sorun olmaz.çünkü bu milletvekili kılığına giren hainlerin Vatana millete faydasi yok,zararı cok.
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin amaci o bizi tutuklayip iceri atsinlar dunyayi ayaga kaldirip ortaligi karistirmak anlamadinizmi niyetlerini istedikleri o zaten
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin siyaset yapman yanliş kemal bey.sen falci ol,medyum ol,git Ganyan bayisi aç.ama şu ülkenin başina bela olmaktan vazgeç.sevmemek demokratik hak ise biz seni sevmiyoruz.sevemedik.seni siyaset sahnesinde istemiyoruz.seviyeyi çok duşuruyorsun çok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var