İsrail’in ABD vesayeti

Haber7 yazarı Prof. Dr. Ata Atun, ABD-İsrail ilişkilerini ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nda verilen Kudüs kararına ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu.

İsrail’in ABD vesayeti
İsrail’in ABD vesayeti
GİRİŞ 15.12.2017 16:06 GÜNCELLEME 15.12.2017 19:20
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Geçen yazımda, ABD’nin 1950’li yıllardan başlayarak Türkiye’yi nasıl kıskacı altına aldığını, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en derin noktalarına kadar nasıl nüfuz ettiğini yazmıştım. Bugünkü yazımda da ABD’nin patronunun kim olduğuna ve nasıl vesayet altına alındığına değineceğim.

Dünyanın para politikasını, ABD basınını ile uluslararası ajansları ve birbirine bağlı olarak hastalık ve ilaç ikizlerini tümden yöneten, içinde çoğunluğunun Yahudi olduğu 12 aile ve onlara bağlı kuruluşlar yönetir. İsrail’de Yahudi kökenli İsrail vatandaşları arasındaki yıllık olarak kansere yakalanan ve ölen kişilerin sayısını araştırıp öğrenirseniz, neyi kastettiğimi anlarsınız. 7.5 milyonluk İsrail’de bu sayı 50’nin çok altındadır.

 

 

HER ŞEYİ 'YASAL' YOLDAN YAPIYORLAR
ABD tamamen dünyanın en zengin 12 Yahudi ailesinin denetimi ve yönetimi altındadır.  ABD’de söz konusu Yahudi aileleri, parasal güçleri ve finans kaynakları ile ABD Senatosunu (ABD üst Meclisi), Kongresi’ni (ABD Meclisi) ve Başkanlığını (ABD Cumhurbaşkanlığı) yönetir. Yöntemi çok basittir ve asla ortaya çıkmazlar. Buraya seçilecek kişilerin seçim giderleri milyon dolarla hesap edildiğinden, sahibi oldukları şirketlerin yasal yollardan yaptıkları bağışlarla adayları avuçlarının içine alırlar ve istedikleri kararın, senato ve Kongreden çıkmasını sağlarlar. Bağış giderlerini de vergi harcamalarında göstererek her şeyi yasal yollardan yaparlar.

ABD’nin, özellikle de İsrail’in de içinde yer aldığı Ortadoğu politikasını ABD Dışişleri Bakanlığındaki Yahudi personel belirler ve yönetir.

Dünyadaki tüm yazılı ve görsel basına haber servis eden uluslararası ajanslar Yahudi kökenli kişiler tarafından yönetilir. ABD’nin ve İsrail’in aleyhine hiçbir haber dünya basınına servis edilmez. ABD’nin sıradan vatandaşları bu bilgilerden yoksundur ve büyük Amerika hayaliyle ve gururuyla yaşarlar.

TRUMP VESAYET ALTIN GİRDİ

İsrail, Ortadoğu’daki her tür çıkarı için ABD’yi kullanmaktadır. Aslında günümüzde Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler İsrail’in dizayn ettiği ve kendisi ortada gözükmeden ABD askerlerinin yürüttüğü operasyonlardır. Aynı şekilde “Önce Amerika, önce büyük Amerika” diye seçilen Başkan Trump’un bir yıl gibi kısa bir süre içinde “İsrail”in çıkarlarını gözetmek için her tür kararı ve tedbiri alması boşuna değildir. Tam bir Yahudi vesayeti altına girmiştir Başkan Trump. 

PKK, YPG, IŞİD, DEAŞ vb örgütler ABD’nin savunma bütçesinden çıkan milyonlarca Dolarla silahlanıyor ve eğitiliyor. İşin gerçeği ABD’nin ve ABD askerlerinin Ortadoğu’da ABD’nin güvenliği ile ilgili hiçbir görevi yok. Orta Doğu ile hiçbir bağı da yok.

Ama. Bölgede sorun yaratmak, iç çatışma çıkarmak ve Suriye, Irak ve İran gibi ülkelerin birleşip İsrail’e saldırmaları yerine, içteki kaosla uğraşmaları İsrail’in çıkarlarına çok uygun. Zaten bu projenin mimarı da İsrail. Ama ortalıkta gözüken ABD.  İsrail ise ortada yok. Gerçekte o bölgelerde dalgalanan ABD’de bayrağının altında İsrail bayrağı var. Bütün dişler ABD’ye karşı sıkılıyor.

Ama artık oyun bitti ve ABD, Ortadoğu’nun liderliğini Türkiye’ye kaptırdı.

İstanbul’da Türkiye’nin liderliği altında toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) yeni bir yapılanmaya ve bölgede yeni bir oluşuma kapı açtı.

Elbette ki bu birlik bozulmaya, güçsüzleştirilmeye çalışılacak, şantajlar ve tehditler yapılacak ama ok yaydan çıktı bir kere.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 41
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    bütün türk halkı herşeyin farkında umarım diğer kardeşlerimizde uyanır
    Cevapla
  • HIRSIZ YAHUDİLER 6 yıl önce Şikayet Et
    biz tek başımıza abd ve israili yok edecek YÜREĞE ve İMANA sahibiz. YERLİ SİLAHLARIMIZ da bunun cabası. öyleyse ne duruyoruz. HAYDİN BAŞ HIRSIZ abd ve Dünyanın VAMPİRİ israile karşı CİHADA
    Cevapla
  • Sezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tüm islam aleminin yardımcısı olsun inşallah.. Allah reise uzun ömürler versin inşallah...
    Cevapla
  • usama 6 yıl önce Şikayet Et
    eger amerika yahudilerin toplama kamplarina lamasa amerkanin yarisi kirilacak yikilirsa dunyada bogle bir yikim olmis olacak cunku yaptiklarinin cezasini cok agir odeyecek su anda amerkada intaharalr cogaldi halk is bulamiyor yahudiler nerdeyse butun fabrikalari cin e tasidi . dunyada cin mali yok israil mali vardir.
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD.de en az İsrail kadar suçlu nedeni ise, ordaki yetkililerin tepki göstermemeleri. Bu söylentilerden ABD. vatandaşların haberi olmayıp da duyulursa, tahminim iç savaşlar kaçınılmaz olur. Bu olay Türkiye'de olsa haber dünden yayılırdı, fakat ABD. vatandaşları hala uyuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu