Erdoğan: Kudüs kararı yeni operasyonların...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs kararı İslam dünyasına yönelik yeni operasyonların habercisidir. Müslümanlar hukuk içinde yeterli tepkiyi göstermezse gerisi gelecektir" dedi.

GİRİŞ 15.12.2017 16:39 GÜNCELLEME 15.12.2017 17:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İstanbul Üsküdar'da metro açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs kararı İslam dünyasına yönelik yeni operasyonların habercisidir. Müslümanlar hukuk içinde yeterli tepkiyi göstermezse gerisi gelecektir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Hatta bazı yanlışlarımız olmadı mı tabi ki oldu ama İstanbul’a yapılan hizmetler yanında bunları konuşmak abesle iştigaldir. Biz hepsinin farkındayız. İnşallah hepsini de telafi edeceğiz. Türkiye’nin sadece şu 4-5 yılda yaşadıkları herkes için ibret vesikasıdır. Meydanı sokakları kaoslara sürüklemek isteyenlere bırakmadık.

Meydanı bugün ABD’ye taşınmış olan sahte dosyalarla ülke yönetimini ele geçirmek isteyenlere bırakmadık. Meydanı çukurlar kazarak vatanı bölmeye çalışanlara bırakmadık. Şimdi silahla kumpasla başaramadıklarını ekonomi ile gerçekleştirmeye çalışanlara bu meydanı bırakmıyoruz.

Avrupa Parlamentosu güya bizi cezalandırmak için mali yardımlarda 100 milyon avroluk kesintiye gitmiş. Ya senin bu kesintinden ne olur.

Yüzde 11,1 ile dünya birincisi olduk. Buna rağmen Türkiye’nin ekonomik gidişatını olumsuz göstermeye çalışanlar var. Üstelik buna ana hıyanet partisi de katılmış.

'DAHA ÇOK ŞEY GELECEK'

Ana muhalefet partisini ana hıyanet partisi haline getirenlere CHP seçmenini de gereken dersi vermesini bekliyorum. Şimdi tutturmuş bir Man Adası. Herhalde bu mankafa olmaktan kaynaklanıyor. Yatıyor kalkıyor Man Adası. Bunlarla iyi yatıp kalktı. Son bütçe müzakerelerinde sürekli bunu zikretti. Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağ olsun en güzel şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var yapısında bu var.

'MİLLETİMİZ BUNLARI AFFETMEYECEK'

ABD’ye dosya taşıyorlar. Kim için? ABD için. Kim için? FETÖ için. Ama milletimiz bunları affetmeyecek. Terör örgütüne değil de terör örgütüne yapılan operasyonları eleştirenleri milletimiz affetmeyecek. 2019 bu hesaplaşmanın sandık başında yapılacağı yıl olacaktır. Türkiye’de NATO’da, ABD’de karşı karşıya kaldığı iki yüzlülükleri unutmayacaktır. Cumhuriyetin kurucusunu ve şahsımı tatbikatlarda hedef gösterenlerin yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır.

KUDÜS KRİZİ

Bugün Kudüs’te bir taciz tecavüz hadsizlik zulüm ve tam anlamıyla bir edepsizlik var. Onun için her zamankinden çok kenetlenmeye ihtiyacımız var. Kudüs’ü bir terör devletinin başkenti haline getirmeye çalışmak, hiçbir inanç sisteminin, bilhassa Müslümanları kabul edebileceği bir durum değildir. Müslümanlar olarak düştüğümüz yerden kalkacaksak buna Kudüs’ten başlatmalıyız. Mekke ve Medine’ye alternatif olmadığı gibi Kudüs’ün de alternatifi yoktur. Kudüs onurumuz izzetimiz ve kırmızı çizgimizdir. Kudüs Filistin’in başkentidir. Ve şu anda işgal altındadır. İşgal altında olduğu için resmi adımlar atılamıyor ama Doğu Kudüs Filistin’in ilan ettiğimiz başkentidir. Bugün “oralarda olaylar çıkıyor gitmeyin” türü telkinlerle Müslümanları oradan uzak tutmaya çalışan sinsi planlar elbette orayı bizim olmaktan çıkarabilir. Şayet bu son adımın ardından Kudüs’te hiçbir şey değişmezse Müslümanlar olarak bu vebalin altından kalkamayız.

“SON KUDÜS KARARI İSLAM DÜNYASINA YÖNELİK YENİ OPERASYONLARIN HABERCİSİDİR”

Bir batılı muhabir şunu söylüyordu: Müslümanlardan çok büyük tepki bekliyorduk. Birkaç küçük sürtüşme oldu sadece. Kınamak, bağırmak, kızmak işgali sona erdirmez. Kimse bize hakkımızı vermez hakkımızı kendimiz almalıyız. Bu bozuk düzeni değiştirme zamanı gelmiştir. Son Kudüs kararı İslam dünyasına yönelik yeni operasyonların habercisidir. Müslümanlar hukuk içinde gereken tepkiyi göstermezse inanın bana devamı gelecektir."

Ayrıntılar Geliyor...

 

 

YORUMLAR 25
  • saydemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir dünyalık düşünmeden Allah ın rızasını gözetenlerin gözü kulağı Kudüs de,Mescid i Aksa da olmalı,her kim söyledikleriyle yaptıklarıyla müslümanların değirmenine su taşıyorsa Allah ondan razı olsun,her kim de bilinçli olarak söyledikleri ve yaptıklarıyla gayri müslimlerin değirmenine su taşır,taşıyorsa Rabbim o kimseden razı olmasın.İnanıyorum ki Reis müslümanların değirmenine su taşıyor,bunu da İslam alemi görüyor,biliyor,bu durum İslam beldelerindeki müslümanların uyanışının,gafletten kurtuluşunun ilk tohumu olabilir!...(doğrusunu Allah bilir)
    Cevapla
  • sato 6 yıl önce Şikayet Et
    YA RABBİ sen MİLLETIMIZI ve REİSİMİZİ koru amin
    Cevapla
  • taşeron güvenlik 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis ver silahı elimize gönder bizleri israili haritadan silelim ... yalvarıyorum sana ......REHBER KURAN HEDEF TURAN ......ÇAKIR REİS
    Cevapla
  • Toprak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakara suresi (191) (onları nerede yakalarsanız öldürün. Sizi çıkardıkları yerden (Mekke,den) sizde onları çıkarın. Zulüm ve baskı adam öldürmekten daha ağırdır. Yalnız, Mescid-i haram yanında, onlar sizinle savaşmadıkça, sizde onlarla savaşmayın. Sizinle savaşırlarsa (sizde onlarla savaşın) onları öldürün. Kafirlerin cezası böyledir.) Allah’ım sana inanalara yolundan gelenlere güç kuvvet ver(AMİN) zalimlerin kafirlerin ateş kuyuları hazırdır şüphesiz.
    Cevapla
  • Sidk 6 yıl önce Şikayet Et
    Dusununsene bu sene guvenlik nedeni ile mekke ye degilde tum hac yapacaklar kuduse gitse.mekke isgal altinda mekkenin anahtaridir kudus.Itrailde onun enigi arap liderleride ikisenede hizaya gelir.kudis icin yapilmasi gerekenler tek nir cati altinda toplamsa.kudus icin tek bir fon olustursa ve bizde elimizden gelen maddi her turlu yardimda bulunsak.ama ...ama ile baslayan hic bir cumleyi sevmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil