Çocuklarına bakan babaya iş adamı söz verdi!

Erzurum'un Oltu ilçesinde eşi evi terkettiği için üç çocuğuna tek başına bakmak zorunda kalan babaya, Oltulu İşadamı Fuat Demir 3+1 daire sözü verdi.

Çocuklarına bakan babaya iş adamı söz verdi!
Çocuklarına bakan babaya iş adamı söz verdi!
GİRİŞ 16.12.2017 15:37 GÜNCELLEME 16.12.2017 15:37
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İHA’nın gündeme getirdiği fedakar baba ve çocuklarına yurdun dört bir yanından yardım sözü geldi. Haberi ekranlarda izleyen Oltulu İşadamı Fuat Demir, aileye ev sözü verdi.

Demir, “Haberi televizyonlarda izledim çok üzüldüm öncelikle bu haberi yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, bu durumdan haberdar ettikleri için” dedi.

ÇOCUKLARIN OKUL MASRAFINI KARŞILAYACAK

Hayırsever İşadamı Demir, çocuklara oyuncak hediye alarak aileyi evinde ziyaret etti. Baba ve çocukların yaşadıkları zorlukları görünce babaya ilkbaharda bitecek olan inşaatlarında bir 3+1 daireyi hazırlayıp aileyi oraya taşıyacağını söyledi.

KÜÇÜK ÇOCUĞU KREŞE YAZDIRIP SERVİS PARASINI ÜSTLENDİ

Ayrıca çocukların bütün öğrenim süresince masraflarının karşılayacağını söyleyen Demir, 2.5 yaşındaki Kadir Karakoç’u ise kreşe yazdırıp servis parasını üstlendi.

İş adamı Demir, baba ve çocukları evden alıp önce güzel bir yemek yediler sonra kışlık elbise ve bot aldı. Hayırsever İşadamı Demir, “Sizin bu durumunuzu televizyon haberlerinden duydum kendi adıma çok üzüldüm. Oltumuzda böyle bir ailenin olması ve bizlerinde bundan haberdar olmayışımız insanlık adına çok üzücüdür. Bizim niyetimiz sizi bahar mevsimi ile birlikte sizi bir kaloriferli bir eve taşımak ve çocuklarınızın eğitimleri süresince eğitimlerini üstlenmek istiyorum. Bize ne düşerse maddi manevi sizin yanınızdayız inşallah cenabı Allah bu hayırlarımızı kabul eder” dedi.

Yardımlar karşısında duygulanan baba Murat Karakoç ise, “Allah Fuat Beyden bin kere razı olsun beni ev sahibi etti çocuklarımın okul masraflarını üstlendi. Oltu halkından herkesten Allah razı olsun. Ben çok mutlu oldum çocuklarıma çok daha iyi bakacağım” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • yesil 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun boyle insanlara daha cok versin onlarda dagitsin garibanlara insallah..
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun
    Cevapla
  • karamel 6 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun bu hayırseverden
    Cevapla
  • gurdal 89 6 yıl önce Şikayet Et
    cok duygulandimm gercekten Rabbimm yardimlarini boş cevirmesin insallah o kadininda Allah cezasini versinnnn....
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Amiiin Bir anne bu meleklere nasıl dayanır Allah ım
    Cevapla
  • seyirci 6 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun ama bu kadınların bu kadar rahat hareket etmelerine kanun olarak bir engel koymak lazım Sayın REİS'imize sesleniyorum ne olur bu duruma bir el atın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı