Kadına şiddette son nokta! Önce kocası sonra...

Eşini 10 yerinden bıçaklayarak yaraladıktan sonra tutuklanan adamın kardeşi, yengesini öldürmek isterken yakalandı.

GİRİŞ 17.12.2017 09:52 GÜNCELLEME 17.12.2017 11:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Adana'da eşini 10 yerinden bıçaklayarak yaraladıktan sonra tutuklanan adamın kardeşi, ağabeyinin hapishaneye girmesine neden olduğu için intikam almak amacıyla yaralı yengesini öldürmek isterken yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, yaralama olayı, 9 Aralık Cumartesi günü Seyhan ilçesindeki Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, fırıncılık yapan Hüseyin Ötgen ile 2 çocuğunun annesi Kevser Ötgen arasında ekonomik nedenler yüzünden şiddetli geçimsizlik başladı. Bu süreçte eşini döven Hüseyin Ötgen, 2 kez evden uzaklaştırıldı.

Uzaklaştırma cezası biten Hüseyin Ötgen eşi ile barışmak için evine geldiğinde boşanma konusu nedeniyle tekrar tartışmaya başladılar. Tartışma kavgaya dönüşünce Hüseyin Ötgen, eşini 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

 


Bir kamu hastanesinde tedavi altına alınan Kevser Ötgen'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

16 Aralık Cumartesi gecesi ise Kevser Ötgen'in ailesinin yaşadığı Dağlıoğlu Mahallesi'nde eve saldırı düzenlemek isteyen bir kişi devriye gezen polisler tarafından fark edilince, saldırgan otomatik tabancasını yola atıp bir arabaya binerek uzaklaştı.
Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışma sonrasında, kaçan kişinin Hüseyin Ötgen'in kardeşi Cumali Ötgen olduğu tespit edildi.
Gözaltına alınan ve 20 ayrı dosyadan sabıkası bulunan Cumali Ötgen'in, ağabeyinin hapse düşmesine neden olduğu için 10 yerinden bıçaklanan yengesinin evde olduğunu düşündüğünü ve intikam almak için onu öldürmeye gittiğini ifade ettiği bildirildi.


Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen Cumali Ötgen, adliyeye sevk edildi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • ceyhun 6 yıl önce Şikayet Et
    artık idam gelmeli adalet için, hak için, huzur için, vallahi gelsin insanlık daha ne kadar zulüm görecek.
    Cevapla
  • maho 6 yıl önce Şikayet Et
    o silah ne öyle sanki harbe gidiyor
    Cevapla
  • mesutto 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupanın insan hakları safsatası oldukca ceza kanununda boyle masum insanlar sabıka dodsyaları kabarık serserilerce oldurulur olen olduguyle kalır aynı kucukcekmecede oldurulen masum cocuk gibi olduren kendini mafya sanan vanlı bir gurtup tetiği ceken içeri girer elebasları serbestce dolasır bide millete korku salar namıda yurur adam oldureni gasp yapanı uyusturucu satanı asıcaksın kısasa kısas uygulayacaksın insan hakkı öldurene var ölenin hakkı nolucak kısacası ceza kanununa idam gelmeli
    Cevapla
  • İDAM! 6 yıl önce Şikayet Et
    Fazla yoruma gerek yok ikisinide asacaksın bunlar insan değil cani!
    Cevapla
  • mimar76 6 yıl önce Şikayet Et
    eeeee bişey olmamişki yarın bırakırlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı