Yavuz Yılmaz bu yüzden mi intihar etti?

Beykoz Konakları'ndaki evinde sabah saatlerinde hayatına son veren eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hakkında açıklama geldi.

GİRİŞ 17.12.2017 10:11 GÜNCELLEME 17.12.2017 14:44
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz (38), Beykoz’daki evinde şakağından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Kesin ölüm nedeni ve saati otopside belli olacak. Yavuz Yılmaz’ın yanında, babasına ait ruhsatlı Smith Wesson marka tabanca vardı. Polis, bitişik atışla (hedefe dayayarak) öldüğü belirlenen Yavuz Yılmaz’ın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor. Yavuz Yılmaz'ın ölümünün ardından, İcra Kurulu Üyesi olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ise bir süredir mücadele ettiği hastalığa dikkat çekilerek, "Son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı" denildi.

İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti, Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın "Temporal Lop Epilepsi" hastalığı dolayısıyla felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altında bulunduğunu bildirdi.

 

 

AĞIR STRES ALTINDAYDI

İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti, Beykoz'daki evinde ölü bulunan Yavuz Yılmaz'ın vefatı nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

Üniversitenin icra kurulu üyesi olan Yavuz Yılmaz'ın bir süredir "Temporal Lop Epilepsi" hastalığından muzdarip olduğu ve tedavi gördüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı. Bu manevi baskıya dayanamayarak 16 Aralık 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır. Nur içinde yatsın."

BİNALİ YILDIRIM TAZİYE ZİYARETİNE GELDİ

Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'a taziye ziyaretinde bulundu.

Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat ettiği Beykoz'daki eve geldi.

Başbakan Yıldırım ile Semiha Yıldırım'ı eve girişleri sırasında eski Başbakan Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz kapıda karşıladı.

Yılmaz ailesine taziye dileklerini ileten Başbakan Yıldırım, burada yaklaşık 20 dakika kaldı.

Kur'an-ı Kerim'in de okunduğu taziye ziyaretinin ardından Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Beykoz'dan ayrıldı.

Başbakan Yıldırım ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de buradan ayrıldı.

YORUMLAR 31
  • Mustafa koto 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Mekanını cennet eylesin Ailesine Allah'tan sabır dilerim
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir durum vardı da ailesi neden yalnız bırakıyor? Bu tür hastaların sevgi ve takibe ihtiyacı vardır tahminimce. ALLAH rahmet eylesin.
    Cevapla
  • çelik 6 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabir versin, evlat acisi zor, böyle acıları Allah kimseye yaşatmasin
    Cevapla
  • fatih dikmeci 6 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • ÜSKÜDARLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç unutmam 28 Şubat sonrası ana, sol, daha hükümeti başbakanı iken mağdur müslümanlara yarasa dediğini. Sabah namazı Eyüp Sultan cami çıkışında günlerce protesto etmiştik. Hani bir ata sözümüz varsa iyneyi kendine çuvaldızı başkasına batır. Gine üzüldüm evlat acısı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi