Erdoğan'ın konvoyuna roketatarlı suikast planı!

Yunanistan'da yakalanarak tutuklanan terör örgütü DHKP-C'nin 9 üyesinin hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu iddia edildi.

GİRİŞ 17.12.2017 13:36 GÜNCELLEME 17.12.2017 14:15
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

To Vima gazetesinin emniyet kaynaklarına dayandırdığı haberinde, terör örgütü DHKP-C zanlılarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir saldırı planladıkları ileri sürüldü.

ROKETATAR, EL BOMBASI

Haberde, Yunan polisinin (ELAS) düzenlediği operasyonda ele geçirilen notlarda, örgüt üyelerinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a roketatar, el bombaları ve molotofkokteyleri ile bir suikast planladığını gösteren bir taslağın ortaya çıkarıldığı ifade edildi.

KONVOYU GEÇERKEN...

Saldırı planında Erdoğan'a "Akrep" kod adının verildiği belirtilen habere göre, Cumhurbaşkanının konvoyunun geçişi sırasında iki taraftan roketatarlarla saldırı gerçekleştirilecek ve bir grup örgüt üyesi ise aracın arkasından saldırıya devam edecekti.

 

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Haberde, emniyet güçlerinin, Atina'nın doğusundaki Parnitha Dağı eteklerinde gömülü olduğu tahmin edilen roketatar ve mühimmatların bulunması için çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

Kasım ayı sonunda Atina'da üç hücre evine düzenlenen operasyonla yakalanan 9 DHKP-C üyesi Türk vatandaşı, tutuklanarak mahkemeye sevk edilmişti.

Yakalanan terör örgütü üyeleri arasında, 2013'te AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı saldırılarının faili olan, ardından mühimmat yüklü bir botun Sakız Adası'ndan Türkiye'ye geçirilmesine ilişkin Yunanistan'da yakalanan Hasan Biber isimli örgüt üyesinin de bulunması dikkati çekmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 44
  • az duz 6 yıl önce Şikayet Et
    erdogan ummet icin buyuk bir nimettir allah onu herturlu beladan korusun .
    Cevapla
  • itlaf 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzlerinde insanlık bile kalmamış, bunlardan ancak dünyaya zarar gelir. itlaf edilmeleri lazım
    Cevapla
  • Mahmud abbas 6 yıl önce Şikayet Et
    asın bu teröristleri
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis bize lazım o olmazsa vay halimize
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğanın kılına dokunsunlar! Dhkp-c,li teröristler ve bu teröristleri koruyan siyasi Parti Türkiyeyi terketsin! ..çünkü fetöden sonra sıra bunlara sol devrimci,gezicilere geliyor! bu sefer 15 Temmuz gibi olmaz yakalandıkları yerde hainler tek tek infaz edilir!.Türk Milletinin sabrı taşmak üzere..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı