Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Kudüs cevabı

Doğu Kudüs ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O günler yakın büyükelçiliğimizi orada açacağız." dedi.

GİRİŞ 17.12.2017 15:01 GÜNCELLEME 17.12.2017 16:11
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Karaman İl Başkanlığı Kongresi'nde konuştu.

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kudüs ile ilgili sözlerine yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış Kemal konuşuyor. 'Orası Filistin’in başkenti olarak ilan edilmeli' diyor. Biz zaten çoktan ilan ettik. Ancak Kudüs şu an işgal altında olduğu için gidip büyükelçiliğimizi açamıyoruz. Fiili olarak biz bunu zaten yapmışız. O günler yakın, inşallah büyükelçiliğimizi de orada açacağız" dedi. 

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

50 BİN DOLARA RUHUNU SATAN SOYSUZLAR

- Acımak yok acırsak acınacak hale geliriz. Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. Nereye sığınırlarsa sığınsınlar nefesimizi daima enselerinde hissedecekler. Tarih, kimi 1 dolar kimi 50 bin dolar karşılığında ruhunu satan soysuyları da sayfalarına kaydediyor. 

Elbette tarih Muhammed gibi ezanına bayrağına sahip yiğitleri de sayfalarına kaydediyor. 

 

 

- O kişi (CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) Atatürk Havalimanı'nda öyle korktu ki adamları tanklara gittiler onlarla konuştular onlarla anlaştılar. Bay Kemal otomobiline bindi Bakırköy Belediyesi'ne gitti. Oturdu oradan maç seyretmeye başladı çayı kahvesi geldi darbeyi izliyor. Otellere baktık oteller doluydu dedi bizim otel boştu gelseydin.

BELKİ YAPTIKLARI ATIŞLAR BİZİ VURACAKTI

- Biz ondan 1.5 saat sonra havaalanına indik. Bize haber verseydi diyor. Adeta adrese kayıtlı beyefendiye haber vereceğiz. Bay Kemal sen de gel. Biz milletimize çağrı yaptık, milletimiz oraya geldi, demek ki sen milletin olduğu yerde yoksun. Kaçtın, Bakırköy Belediyesi'ne sığındın. 16 saat sonra darbe halledildi. Ümit Paşa ile beraber oradan Valimiz ve Enerji Bakanımız ile birlikte süreci yönettik. Bunların hesabı tutsaydı belki bu kardeşiniz burada olmayacaktı. 15 dakika geç kalsaydık belki o yaptıkları atışlar bizi vuracaktı. 

"DEAŞ'A KAÇ YPG'YE TUT DİYEN AYNI MERKEZ"

- Yüzyıllardır aynı şehirde mahallede barış içinde yaşamış insanlar birbirilerine düşmanlaştırılmak isteniyor. Bunun içinde DEAŞ PKK PYG PYD gibi proje terör örgütleri silah ve mühimmata boğularak adeta palazlandırılıyor. 4 bin TIR'ı aşkın silah Amerika'dan bunlara ulaştırılıyor. Bunları kendilerine söyledim. Bu silaha boğma kimi zaman göstere göstere güya kazaen oluyor. Suriye halkını katleden silahların menşei hiç değişmiyor. Rakka tiyatrosu DEAŞ ile YPG'nin, bir madalyonun iki yüzü olduğunu artık inkarı mümkün olmayacak şekilde ortaya koymuştur. Suriye'de DEAŞ'a 'kaç', YPG'ye 'tut' diyen aynı merkezdir.

"BİZ DE SENİ TANIMIYORUZ"

- Kudüs'te siyonist bir anlayış ben yaptım oldu mantığıyla Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ediyor. Biz de sizi tanımıyoruz.

"BÜYÜKELÇİLİĞİMİZİ ORADA AÇACAĞIZ"

- Çıkmış Kemal konuşuyor diyor ki orası Filistin'in başkenti olarak ilan edilmeli diyor. Zaten biz çoktan ilan ettik fakat şu anda işgal altında olduğu için oraya gidip büyükelçiliğimizi açamıyoruz. Bizim başkonsolosluğumuz bile büyükelçi ile temsil ediliyor. Fiili olarak biz bu işi yapmışız. O günler yakın, inşallah büyükelçiliğimizi de orada açacağız. 

- Teröristleri parlatma kervanına son olarak Alman ordusuna ait bir derginin katıldığını gördük. Ama o kadar pespaye yapıyorlar ki ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Yalanın en güçlü panzehiri gerçeklerdir. 

"EY ABD, EY TRUMP"

- Terör devleti İsrail küçük çocukları bile kafeslere koydu. ey ABD, ey Trump sen bunları görmedin mi? Lafa gelince dünyanın en güçlü devleti. Ya senin her yerin güç olsa ne olacak ya. 

- Ülkemizin önünde iki yol var, ya boyun eğeceğiz ya mücadele edeceğiz. Türkiye, ya paryalığa rıza gösterecek ya da bağımsızlığına sıkı sıkıya sarılacaktır. Biz, 40 yıllık siyasi hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de mücadeleyi seçtik.

- Yıllarca sizinle emir kipiyle konuşanlara siz ne diyorsunuz? Haddini bil. Siz bunu dediğiniz için rahatsız oluyorlar.

YORUMLAR 30
  • Mamosty 6 yıl önce Şikayet Et
    Senın yuregin yeter Reis allah sana uzun omurler versınnn
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm yahudiler oraya toplanacak. kaderleri bu.... sonra hepsini GEBERTECEĞİZ. niye mi? yaptıkları zulmün cezasını Rabbimiz bizim elimizle kesecek. ne yahudi, ne abd ne rusya ne ingiliz borusu ötmeyecek....
    Cevapla
  • cevdet 6 yıl önce Şikayet Et
    sen Allah ın bize bir lütfusun, hamdolsun
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana Reis.
    Cevapla
  • tekrarda fayda var 6 yıl önce Şikayet Et
    Terör devleti İsrail küçük çocukları bile kafeslere koydu. ey ABD, ey Trump sen bunları görmedin mi? Lafa gelince dünyanın en güçlü devleti. Ya senin her yerin güç olsa ne olacak ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor