Asker sınırı geçti...İşte ilk görüntüler

Terör örgütü PKK'ya karşı üst üste hava operasyonları düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri, sınır ötesinde kara operasyonlarına da başladı.

Asker sınırı geçti...İşte ilk görüntüler
Asker sınırı geçti...İşte ilk görüntüler
GİRİŞ 23.12.2017 09:21 GÜNCELLEME 23.12.2017 09:22
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Türkiye dış güçlerin siyasi ve ekonomik baskılarına karşı mücadele verirken, bir yandan da teröre karşı darbeler vurmaya devam ediyor.

PKK'YI BİTİRECEK HAMLE...

Terörle mücadelede taarruz dönemine giren Türk Silahlı Kuvvetleri, düzenlenen nokta operasyonlarıyla Amerika ve Avrupa destekli PKK'ya büyük darbeler vurdu.

MEHMETÇİK SINIRI GEÇTİ

Örgütün sözde yönetim kadrosunda yer alan teröristleri de tek tek etkisiz hale getirmeye başlayan Mehmehçik, sınır ötesinde kara operasyonu düzenledi.

ERDOĞAN-İBADİ GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Başbakanı Haydar el İbadi arasında gerçekleşen görüşmeden sonra hızlanan operasyonlarda, askeri araçların bölgede aktif olarak çalışması için iş makineleri de kullanıldı.

TSK'DAN AÇIKLAMA

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde bölgenin teröristlerden temizlenmesi için çalışmaların sürdüğü de belirtilmişti: "Irak’ın Kuzeyi (Avaşin-Basyan ve Hakurk) bölgelerinde orta çaplı operasyonlar icra edilmiştir."

 

YORUMLAR 23
  • Idris 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah.yar.ve.yardimcilari.olsun.kalbimizde.yuregimizde.onlarla
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet haber yapan arkadaşlar!! Koordinatları da bildirin ki , ne zaman ve nerede geçeceklerini vs. Yazık ya.. Gizli kalması gerektiğini düşünüyorum!
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    en az üst düzey 20 tana elebaslarini tek tek yakalayip kodese tikmadikdan sonra pkk mümkün degil bilmez.
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    "Neden Silopi'den girip bu dağları güneyden çembere almıyoruz, böylece Irak'ın Kuzeyindeki PKK kamplarının Suriye, Irak, YPG, Peşmerge ve ABD üsleri ile bağlantısını kesmiş oluruz. Sonra da bu bölgeyi yavaş yavaş temizleyerek yerleşiriz." diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • LevRok 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer cok ciddiyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!