Akar'dan çok kritik açıklamalar: TSK daima...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar çok önemli açıklamalarda bulundu.

Akar'dan çok kritik açıklamalar: TSK daima...
Akar'dan çok kritik açıklamalar: TSK daima...
GİRİŞ 25.12.2017 11:15 GÜNCELLEME 25.12.2017 11:17
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar: "TSK, şanlı tarihi ve milletinden aldığı güç ve ilhamla bugün de her türlü hava ve arazi koşullarında muharebe edecek imkan ve kabiliyete sahip olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, kutsal vatan topraklarına, milletimizin egemenlik ve bağımsızlığına yönelecek her türlü tehdit ve tehlikeye karşı daima görevinin başında ve milletinin emrindedir." dedi.

YORUMLAR 37
  • olcay 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun!!!!
    Cevapla
  • erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    64 yasindayim hastayim ama vatanim icin canim feda her an hazirim.turk milletinin 7 yasindakinden 90 yasinda olanlari dahi benim gibi düşündüklerini bilirim.
    Cevapla
  • taner 6 yıl önce Şikayet Et
    biz ölümü şehadet yaralanmayı gazilik kabul etmiş bir peygamberin nesliyiz.vatanı savunmak namustan imandan gelir anlayışımız....kim duuru bu kararlılık karşısında karşımızda.ya istiklal ya da ÖLÜM.......................
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    adamsın sen paşam
    Cevapla
  • Rıza 6 yıl önce Şikayet Et
    Önceki ordu komutanların yarısından çoğu chpnin emrindeydi hem de iktidara hiç gelemeyen chp nin emrindeydi.şimdi milletin emrinde,hükümetin komutasında.chp seçim kazanıp başa gelemese bile aklında ve arkasında hem ordu vardı, daha da önemlisi kime karşı orduyu kullandılar?halka karşı. sandıkta gönlünü kazanamadığı halkın,peygamber ocağı dediğimiz ordumuzu halka karşı kullanarak.gerekçeleri neydi peki? kendilerinin şişirip büyüttüğü laiklik gidecek ve şeriat gelecek algısı...seçimi kazanamassam birşey olmaz nasıl olsa darbe yaptırmaak benim elimde düşüncesi hep chp nin ucra köşelerinde hep vardı.artık o günler geçti Allahın izniyle.
    Cevapla
  • kanun 6 yıl önce Şikayet Et
    TSK hiçbir partinin veya zümrenin emrinde değildir.Anayasa ve kanunlarla belirlenmiş görevlerini yerine getiren bir kurumdur.Yorum yaparken mantıklı ve saçmasapan yorum yapmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...