İSKİ uyardı: İstanbul genelinde bugün büyük su kesintisi yaşanacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından, ana isale hattında dış etken nedeniyle meydana gelen arızaya müdahale edildiği için bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacağını açıkladı. İSKİ gerçekleştirdiği bu açıklamasını, "İstanbullulara üzülerek bildiririz" şeklinde ifadelere yer vererek duyurdu. Peki, İstanbul genelinde büyük su kesintisi hangi ilçelerde yaşanacak; sular ne zaman, saat kaçta gelecek?

İSKİ uyardı: İstanbul genelinde bugün büyük su kesintisi yaşanacak!
İSKİ uyardı: İstanbul genelinde bugün büyük su kesintisi yaşanacak!
GİRİŞ 11.01.2018 16:55 GÜNCELLEME 11.01.2018 16:55

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul genelinde büyük su kesintisi yaşanacağına dair yazılı açıklama gerçekleştirdi. İSKİ'nin gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda meydana gelecek su kesintisinin nedeni olarak, ana isale hattında dış etken sonucunda ortaya çıkan arızaya müdahale edildiği için bugün İstanbul genelinde büyük su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Peki, İstanbul genelinde büyük su kesintisi hangi ilçelerde yaşanacak; sular ne zaman ve saat kaçta gelecek?  

SULAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), ana isale hattında dış etken nedeniyle meydana gelen arızaya müdahale edildiğini, bazı bölgelerde bugün saat 15.00'e kadar su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

İSKİ'DEN İSTANBUL GENELİNDE BÜYÜK SU KESİNTİSİYLE İLGİLİ GELEN AÇIKLAMA!

İSKİ'den yapılan yazılı açıklamada, "Üsküdar Bulgurlu-Çamlıca arası Ana İsale Hattı’nda dış etken nedeniyle bir arıza meydana gelmiştir. Ekiplerimiz hemen müdahale ederek, arızayı giderme çalışmalarına başlamıştır.

BUGÜN HANGİ İLÇELERDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAK?

Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy ve Fatih ilçelerinin bir kısmı, Zeytinburnu ilçesinin tamamı ile Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Bakırköy ve Beykoz ilçelerinin sahil kesiminde saat 15.00’e kadar su kesintisi yaşanacağını kıymetli İstanbullulara üzülerek bildiririz" denildi.

İlgili resim

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı