Türkiye'den Almanya'ya: Bunun karşılığı savaş açmak!

Bakan Çavuşoğlu "Almanya bir kişi, iki kişi için kıyamet koparıyor, o zaman 2 bin kişi için benim Almanya'ya yönelik ne yapmam lazım, onun karşılığı savaş açmak" dedi

Türkiye'den Almanya'ya: Bunun karşılığı savaş açmak!
Türkiye'den Almanya'ya: Bunun karşılığı savaş açmak!
GİRİŞ 11.01.2018 15:59 GÜNCELLEME 11.01.2018 16:00
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'de tutuklu bulunanlarla ilgili olarak Almanya'nın tutumunu eleştirerek "Türkiye'den Almanya'ya gidip de orada tutuklanan, adli süreç içinde  olan 2 binden fazla vatandaşımız var. Almanya bir kişi, iki kişi için kıyamet  koparıyor, o zaman 2 bin kişi için benim Almanya'ya yönelik ne yapmam lazım, onun  karşılığı savaş açmak. Böyle bir şey olur mu?" dedi.

 

"OTURULUR KONUŞULUR"

"Burada adli yardımlaşma ve iş  birliği anlaşmalarımız var" diyen Bakan Çavuşoğlu Oturulur, konuşulur, iadesi yapılacaksa iadesi  yapılır, Türkiye'de cezasını çekmesi gerekiyorsa Türkiye'de çeker vesaire.  Bunları zaten takip ediyoruz ama her tutuklanan kişi için kıyameti koparacaksak o  zaman suç işleyen kişileri de desteklemiş oluruz. Suç ne olursa olsun. Suçsa o  süreç işlemeli. Kimse 'Benim vatandaşımı işlediği suçtan dolayı yargılayamazsın  ya da tutuklayamazsın' diyemez, dememelidir. Biz de demeyiz bunu ama ne olup  bittiğini öğrenmek de bizim hakkımızdır, onların da hakkıdır. Dolayısıyla bu  çalışma grubunu da bu ayın 23'ünde bir araya getiriyoruz, ilk toplantısını  yapacaklar. Umarım etkili bir mekanizma olur ki yanlış anlaşılmalardan da  kurtulmuş oluruz." dedi.

YORUMLAR 38
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    dış işleri bakanım bastır şu keriz almana
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu orada çalişan 3 milyon işçimizi geri çağıralım. Alman ekonomisi çöker. Ha gelmek istemiyorlar vatandaşlıktan atalım.
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    misafir isimli arkadaşım sen türkiyenin gerçekleri ve almanyanın gerçeklerini bilmeden düz mantıkla olaya bakıyorsun. almanyadaki 3 milyon kişi elli yıldır orada türkiyedeki ler ise beş yıldır burada. ikisi arasında çok fark var.
    Cevapla
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen Çok biliyorsun o zaman bana bir ev bir iş bul gelelim ahkam kesme orda sanki biz yanmıyormuyuz burda Türkiye hasretiyle Annem kardeşlerim hepsi Türkiyede biz burda hasret ve özlem içinde yaşıyoruz ama sen bunları nerden bileceksin Ah kardeşim imkan olsa herkez gelir ama yok Türkiyeye gelsem ne iş yapacağım.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde 3 milyon suriyeliyi gönderirsek türkiye ekonomisi mi çöker yani, koca alman ekonomisi 3 milyon işçiyle çökecek öyle mi vay arkadaş
    Cevapla
  • Halik 6 yıl önce Şikayet Et
    Super fikir
    Cevapla
  • sonsöz 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin yapacaginiz bir sey yok, ancak milletin gazini alirsiniz
    Cevapla
  • milletin ferdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman senin gazın içerde kalsın… Sen geçmişte bu kadar etkin bir Hükümet gördün mü de konuşuyorsun? Daha eziklikten kendini bile kurtaramamamışsın.
    Cevapla
  • Dostumuz yok 6 yıl önce Şikayet Et
    35 sene almanyada çalıştım,Almanlar kadar dünyada inadçı bir millet yoktur,sadece kendi çıkarlarını düşünürler.
    Cevapla
  • Kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya bizim Türkiye de denklik kabul ediyor mu acaba ya.cerrahpaşa tıptan onlarca arkadaşım gitti uzmanlığa daha gelmediler . acaba alırlar mı bizi. AB ye girseydik rahat rahat giderdik ya.offf ne zaman gireceğiz ab ye bizi o zaman denk kabul ederler
    Cevapla
  • Git gel berlin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sende bu kafa ve kültür(!) Olduğu surece almazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu